deletedmom6295 Cansuzile hindistancevizi yağı. hem uygun hem çok güzel kokuyor hem de müthiş nemli tutuyor. hemen hemen günde bir sürüyorum ertesi akşama kadar yağlı his gitmiyor karnımdan
Fulyaildizz Pahalı kremlere boşuna para verme derim ben sürekli bebek yağı kullandım her duştan çıktığımda gece yatarken filan herkesin kullandığı bir nemlendirici İlla ki vardır çatlak zaten nem kaybından olduğu için ben hiçbir şey kullanmadan sadece nemli tuttum ve çok şükür ki hiç olmadı 😊
Cansuzile Fulyaildizz bende şuan bebe yağı kullanıyorum ama sanırım oluşacak gibi ufak çizgilerim var o yüzden başka bir krem sürmeyi düşündüm teşekkürler ☺️
Fulyaildizz Cansuzile rica ederim 😊 yani herkes de farklılık gösterebiliyor tabi ama umarım oluşmaz 😉
EzgiMenteYldrm Cansuzile Bebe yağı ben de alerji yaptı karnım daha fazla kaşınmaya başladı 7 aydır lierac kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim 👌🏼
NevinCeynakli Bende lierac kullanıyorum ek olarak tatlı badem yağı 21 haftalık olduk çatlamam olmadı daha şükür 🙏 tavsiye ederim