minik4550 bebeğin hareketlerini günde kacdefa hissediyorsunuz acaba bu haftada bukadar hareket azlığı yaşayan varmi
Kbrkbrr minik4550 eskisi kadar sık ve düzenli hareket yok çok fazla karnımın bir tarafına toplanmaya başladı bide çok hıçkırıyor 😔
Arife1126 minik4550 canım bende bugün tam 36 oldum ve dün nişanım geldi. Akşamına kasıklarımda belimde ağrılarım başladı dünden beri resmen hareketsiz 😓 Neden böyle oldu anlayamadım😓
Brnaebu minik4550 ben 35 deyim baya hareketli ama benim çocuk hep hareketlendi çıkınca ne olacak vallahi düşünüyorum.gunde 8defa hissediyorsan sorun yok dediydi doktorum
minik4550 Begumergun günde 1 2 defa ve güçsüz hissediyorum belki aynı durumu yasayanlar vardır içim rahatlar diye sormak istedim
Begumergun minik4550 yok ben o kadar az hissetmiyorum ama her bebek aynı değildir belki sizinki az hareketlidir yinede bi doktora görünün
Elizzannesi minik4550 1 2 defa çok az tmm azalma ve yavaşlama oldu ever büyüdüğü ve yeri daraldığı için ama biraz hissetmeyim çok tedirgin oluyorum bi yerde toplanıyor ve hickiriyor surekli takipteyim insan korkuyor
Denizz_48 Arife1126 Nişan geldiyse hastaneye gidin evde beklemeniz saçma hareket etmemesi normal deyil
Arife1126 Edabasaran malesef eskişehirdeyim ve hiçbiyeri bilmiyorum burdada kimsem yok😓 Beneğimin hareketlerini hissediyorum ama çok nadir mesela 4. Kez hissettim bugün ama birden bire yavaşladı nedense😓
Ozzsuat15- Benim önceden çok hareketli değildi 2 haftadır hareketleri daha çok çoğaldı azalır derler normalde ama bende fazlalaştı
minik4550 Elizzannesi ben hickirdiginida hissetmiyorum sadece toplanıp sancilaniyorum o kadar niye böyle oldu bilmiyorum doktorumuzda normal dedi iğneden olmuştur dedi ama ikna olamıyorum hissedemedigim için
Zehra65_ minik4550 bir kaç gün çok nadir hissettim azaldı sanki 3 4 gün geçti öyle ama dün geceden beri hareketli maşallah ve bugün doktora gittim herşey normaldi
Zehra65_ minik4550 düzelir tabi ki geç gördüm gözümden kaçmış 😥 düzelmezse doktora uğrayın bir isterseniz 🌺 ama içinizi ferah tutun hepimiz aynı şeyi hissediyoruz hep bir tedirginlik 🥰