Ecusska Kızlaaaar pazartesi sabah 8 de suni ile doğuma giricem lütfen dua edin bu gece yarın sancım kendi kendine gelsin
yasemineymenarin Ecusska benimde pazartesi 11de suniyle doğumum olacak inşallah kendi sancimiz başlar o güne kadar 🫣 40+1 olacak ozaman ikinci gebelik
Meraliso Ecusska ay benim de ikinci gebelik en korktuğum suni sancı inşallah sancin gelir canım gerek kalmaz suniye bize de dua et sancini çekerken
Ecusska Syldz45 bizde 40 olduk inşallah doğar yoksa pazartesi sabah 8 de gidicem inşallah seninde kendi sancın gelsin kolay doğumlarımız olsun
Ecusska yasemineymenarin Allah yardımcımız olsun canım bol bol dua edelim birbirimize sana da kolay doğumlar olsun inşallah kendi sancımız gelirde bir an önce benim de 2ci gebelik
yasemineymenarin Ecusska aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ilk oğlumda 40+1 de doğmuştu bakalım inşallah zorlanmadan doğum yaparız
Ecusska yasemineymenarin Benimde ilk doğumum 41 de oldu 8 cm açılmayla gittim hastaneye ama bu gelmek bilmiyor canım
yasemineymenarin Ecusska yaaa bende 4cmle gitmiştim ikinciler daha kolay olur diyorlar ama bakalım hakkımızda hayırlısı
Ecusska Meraliso inşallah canım herkes için etmeye çalışıcam elimden geldiğince rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kavuşalım minnaklara 👶
beyzaren Bende tam 39 haftalık oldum bugundokyorum başı iyice inmiş asagiya ama 40 .hafta biberiye gelmezse suni sancı dedi bana da ara ar oğlum biraz sinyaller gönderiyor ama yalandan😅 1 haftamız var önümüzde neler gösterecek bakalim zaman