S1907 Kızlar selam dün regenezis max kullanmya başladm ilç aşırı kokuyo glyo içince midem bulanıyo çıkarıyorum,sizdede böyle oluyomu,kokmayan bşka bi multivitamin varmı?
Srdm S1907 bende kullandım ama aşırı mide bulantısı yapıyordu ocean mummy e geçtim çok rahatım bunda herhangi bir problem yasamadım
Sarliflz S1907 bende de o aşırı derecede bulantı yapıyordu birde ben büyük hap kullanamıyorum yutamıyorum … folidoce kullanmaya başladım bende minicik bir hap yan etkisi de yok hiç
Ygmrmkgn S1907 bende kullanıyorum herhangi bir koku ya da bulantı olmadı 29. Haftadayım dengeli besleniyorsan bırakabilirsin dedi bittiğinde daha alamayacağım
S1907 Srdm ayyy gerçktn midem ağzma glyo zaten yni yni düzeldim,peki balık kokusu geliyomu regezenisteki gbi?
pnremr22 Bana doktor verdi içtim ama malesef kustum mide bulantısı yaptı ve aşırı balık kokuyordu ev onun yüzünden. Ocean mummy kullanıyorum hiç bir sorun yok. Kokusu falan yok
pnremr22 S1907 tahmin edebiliyorum benin psikolojim bozuldu 1 tane içmekle düşün ve kutusunu görünce bile midem kalkıyor. Ocean mummy al hiç bişey yapmıyor.
Babycira Regenesis max kullanıyorum 3. Aydan beri hiç bir şekilde mide bulantısı yaşamadım. Bana kokmadi. Demekki değişiyor kişiden kisiye
Zeynnp Hamile kalmadan 1 ay önce kullanmaya başladım herhangi Bi koku algılamadım mide bulantısı yapmadı 34. Haftadym hala kullanıyorm. Geçmiş olsn
S1907 Zeynnp teşekkürler canım,bnde önce kullandm kokuyodu ama bulantım olmuyodu şimdi bi değişil glyo anlamyrm iğrendm resmen
TeoMom S1907 Hafif bir koku ve tat var tabi ama hamilelikte hiç bulantı yaşamadığım için olsa gerek ben rahat rahat içiyorum ama içemiyorsanız değiştirin tabi
S1907 TeoMom malesef koku ve bulantı oldğu için bnde kokular çok keskin geliyor,gerçektn kokuya hassasiyeti olmynlar çok şanslı çnkü çekilcek gibi değil