Ada9y Doktor bana herhangi birşey demedi ama bi arkadaşıma düşük tehliken var dedi 1 hafta sonra düşürdü bebeğini ne yazıkkı 🥺
Karelinannesi Ada9y bebek yanlış yere yerleşiyor veya kanama alanı oluyor veya rahim ağzında sıkıntı oluyor falan .. benim bilmediğim birkaç sebeb daha vardır yani canım bazı gebelikler riskli oluyor malesef
Alparslaninannesii Ada9y kanama olursa fln düşük tehliken oluyor benim basindan beri var cok şükür 10 haftalik olduk cok sağlıklı görünüyor dedi doktorum
Ada9y Karelinannesi canım biz şuan 5+3 üz sana kese fotografını atsam bakabilir misin bi ben pek anlayamadım. Doktorum teklike konusunu da hiç açmadı. Arkadaşımın başına böyle bişey gelince ben de korktum.
Milkkk Alparslaninannesii benim 2 tane var şuan kanama alanı ama doktorum düşük tehlikesi var demedi . Kesen büyüdükçe yok olucakk o kanama alanı dedi
Edau9 Ada9y canım benim doktor bir tehlike görse söylerdi zaten panik yapma stres bebeğine daha fazla zarar veriyor Emin ol💗Onlar Rabbime emanet ♥️
Karelinannesi Ada9y canım malesef doktordan başka kimsenin yorumuna güvenemeyiz.. ama doktorun birşey demediyse endişe etme sakin ol stres de iyi birşey değil hamileliğinin tadını çıkar 🙏🏻
Hilal1608 Ada9y Canım kese ölçüsü söyledimi doktorun yada ultrasonda yazıyormu kaç mm olduğu bi arkadasımında böyleymışte anlamamış ölçüsünü
Hilal1608 Ada9y Doktorunmu söyledi kuzum yazıyormu ultrasonda arkadasımda 5+2 bugun gitmış ama yazıyormu anlayamadım dedide sana bi sorayım dedim fotoğrafı görünce