AslanBebeginAnnesi Kızlar selam geçen internette bir yazı gördüm doğruluğunu size danışmak istedim😇 19 ve 20. haftalarda bebek hemen hemen 25 santim boyuna ve 350 gram ağırlığına geliyormuş görünce inanamadım ya bu kadar hızlı büyüyor mu gerçekten🙊🥳😂
Tubatuubaa AslanBebeginAnnesi ben 19. haftadayım bebeğin kilosu 261 gr çıktı dr çok iyi dedi bu terslikte bir iş mi var acaba 🙈
Habus AslanBebeginAnnesi tam 19 da 318 gr, 21 cm di. Tam 21 de de 450 gr, 24,7 cm di. Gerçekten çok hızlı büyüyorlar 🥰
Tubatuubaa AslanBebeginAnnesi yok canım boyunu söylemedi ama 20. haftada 400 gr ı duyunca geriden mi geliyoruz acaba dedim ilk gebeliğim
AslanBebeginAnnesi Nskyhn şuan 18+4üm doktorum 20. haftada gel dedi yani haftaya falan gidicez aşkım çok heyecanlıyım🥳🙈 sen yaptırdın mı💓
Nskyhn AslanBebeginAnnesi evet kuzum ben 23 oldum bugün 3 hafta önce yaptırmıştım. Hayatının şokunu yaşayacaksın.🙈 Çok büyümüş ve yüzünü göreceksin 🙈 kime benzediğini tahmin etmeler falan seni biraz daha heyecanlandirayim 🙈
AslanBebeginAnnesi Nskyhn ayyyyy çok heyecanlı🙈🙈🙈 inşallah bana benziyordur🙊😂 seninki kime benziyor canım🥰😂
Nskyhn AslanBebeginAnnesi hem de coook 🧡 bizi eşimle akraba zannediyorlar o yüzden ikimize de benziyor ama eşimi sanki daha çok andırıyor ama gözleri aynı ben kocaman 😬 düşün o kadar inceledik fotoğraf aldık çok güzeldi 🧡 umarım sana benzer diyim o zaman 😂🧡
AslanBebeginAnnesi Nskyhn Birbirini çok seven çiftler zaten birbirine benzermiş canım öyle bir şey duymuştum🙊🥰 Ay ne güzel ya inşallah bana benzer benimki de🐣😇😂😂
Eliferimm AslanBebeginAnnesi Boyunu bilmiyorum evet gram olarak o civarda oluyorlar :) 21+1 de 404 gram 22+1 de 478 gramdı bebeğim. Bugünde 23+1 iz kaç olduk bilmiyorum artık randevuya baya var 🥰
AslanBebeginAnnesi Eliferimm 600e yaklaşmışsınızdır şu anda kuzum😊 ayy maşallah Allah size bağışlasın bebişinizi💓🧿
AslanBebeginAnnesi Ecz1anne Allah nazarlardan korusun kuzum maşallaah bütün yavrularımız böyle gelişir inşallah🧿😇