Misssitare Bende durumlar daha çok yorulur oldum, bacak ağrısı, gece krampları, burun kanaması,hareketlerde ağırlaşma ve karnımdaki ağırlığı hissediyorum. En güzel yanıysa hareketler daha net🥰 Sizlerde nasıl?
aslansmommm Misssitare 23 +2 şu an 🥰 kramp bir defa girdi bacağıma çok kötü bişeymiş magnezyum kalsiyuma başladım bir daha olmadı şükür kullanmıyorsan iyi gelebilir canım dene. Onun dışındaa artık eskisi gibi hareket rahatlıgım yok yatarken kalkarken yoruluyorum resmen 🤭 hareketleri çok net hissetmek görmek cok güzel 🥹
incitanem94 Misssitare 25 haftadayım son bi haftadır iyice ağırlaştığımı hissediyorum ki bebek daha 800 gram. 4-5 kat daha büyüyeceğini varsayarsak son zamanları hayal edemiyorum ya. Bende de gece krampları var gün aşırı bağırarak uyanıyorum resmen. Magnesyum verdi doktorum bakalım inşallah faydası olur. Onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür. Zaten iyice hareketlendi onu hissetmek her şeye bedel 🌸💕
Misssitare aslansmommm bende magnezyuma başladım ama arada oluyor yine. Uyurken ansızın geliyor sanki başağımı koparıyorlar🙆♀️😬
aslansmommm Misssitare ya evet ben aglayarak uyanmıştım eşim hemen müdahale etti esnetti falan ama ertesi gün bile agrısı vardı bacagımda 🥲
Misssitare aslansmommm Allah yardımcımız olsun, bu yine iyi günlerimiz gibi ama her şeye değer kuzucuklar🥰😍
Nskyhn Bugün 23 oldum. Ama sanki hiç hamile değil gibiyim. Çok şükür çok rahat geçiyor umarım herkesin öyle geçer. Hamile kalmadan önce de kaldıktan sonra da hep ayakta aktif biriydim belki de o yüzden olabilir 🙏
Misssitare Nskyhn bende sürekli ayaktayım işimden dolayı 23 e kadar iyiydim ama durumlar birden değişti🙆♀️
Nskyhn Misssitare bakalım ben de her hafta değişecek mi diye bekliyorum 😂. 20 den sonra iştah açılır denildi tık yok. 20 de karnın büyür denildi tık yok bakalım 🙈
Misssitare Nskyhn oh oh maşallah hep böyle olsun benimde şu an karnım biraz var iştahımda iyi. Sabah bulantıları tamamen geçti en sevdiğim yanlarından biride bu oldu😊
Nskyhn Misssitare of hala geçmedi 🥺 ilaç kullanıyorum ya. Normalde de çok hassasti midem bence ondan geçmiyor. Neyse ilaç geçiriyor ya ona seviniyorum 😬 inşallah bir daha yaşamayız yaa
Misssitare incitanem94 ah bu kramplar çoğu kişide var demek ki. Sizin hangi bacakta oluyor? Benim hep sol bacağımda, solda hafif variste var etkili mi bilmiyorum.
incitanem94 Misssitare benim ikisinde de oluyor ya. Hatta geçen ikisine bir saat arayla girdi. Bi gün paytak paytak dolaştım. Bakalım magnezyumdan ümitliyim inşallah çare olur 🙄