Melikzclk Bir sorum olucaktı hamilelikte kuyruk sokumu agrınız oldu mu olduysa neler yaptınız tavsiye verirseniz cok sevinirim
RaYaRY Melikzclk düz oturunca çok yürüyünce oluyor bende buz koyulmasini duymustum denedim çok bişey olmadı sadece uzanıp dinlenince geçti diyebilirim bende burda durim ne yapmak gerekliymis
Gulce12 Melikzclk 24 haftalığım 19 haftadan beri var hiç bişey yapmıyorum çekiyorum doğurana kadar çekicez 😂 çaresi yok rahim büyüyor baskı yapıyor bla bla bla yani hepimize geçmiş olsun
aslansmommm Melikzclk çok fena bir agrı sanki ayrılıverecek ortadan kalsiyuma yeni başladım ama bilmiyorum geçer mi çogunluk doguma kadar böyle diyor 🤦🏻♀️
ipekveatlas doğurunca geçiyo😂başka çözüm bulamadım oturduğum yere kıçımı bırakıp kalkıyomuşum gibi bi ağrım olurdu
Deletedmom_110 Melikzclk Benim doktorum magnezyum verdi 20 den beridir kullanıyorum şu an 34 teyim kullanmazsam hemen ağrıyo yani çok faydası var kramplara da iyi geliyo
sendekimsinnn Melikzclk ben çok çektim ondan halada çekiyorum oturduğumda kalkamıyorum ayaktaysam oturmakta zorlanıyorum doktor magnezyum verdi kullandım hiçbir faydası olmadı sonra kalsiyum verdi o biraz azalttı ama hala var tabi bi süre oturunca kalkamıyorum