bircicekannesii Yeni doğum yaptım emzirdiğim için aşırı terliyorum bilen bilir bi baktım terlerken koltuk altım kararıyor bildiğiniz halbuki beyazdı ne yapabilirim ya çözümü olan var mı
SbhtYlmz bircicekannesii hamilelikte oluyo canım bu kararma olayı terlemeyle ilgisi yok bnde hamilelikten sonra geçermi onu merak ediyorum inşallah geçici bi durumdur🥴
06melikegizem Vallaha canim bunun terlemeye pek alakalı olduğunu düşünmüyorum ama 18 yıldır guzellik uzmaniyim ama basit bi tavsiye limon la karbonat karıştır sür o bölgeye iyi gelir haftada 2 kere
Benjaminannesi 06melikegizem yakaladım sizi 😂😂 genital bölge kararması için ne diyorsunuz acaba ikincisi de ciltteki çiller nasıl geçer 😂😂
bircicekannesii 06melikegizem Hergün sürsem yada iki güne bir daha fayda etsin diye valla canım beyazdı ama öyle bi terletiyor ki emzirmek beni araştırdım çok terlemekten de yazıyor ne bileyim ama karbonat limon yapıcam sağol 🌸
06melikegizem Benjaminannesi çiller için henüz bi önerimiz aslında var devamli karbon pigling öneriyoruz aslında düzenli olarak yapıldığında faşist oluyo çıkt derisini yenildiği icin
06melikegizem bircicekannesii mutlaka yap faydasini göreceksin her gün olmaz haftada 2 kere tahriş olur derin
06melikegizem Benjaminannesi karbon pigling aşkında siyah ince bir tabaka sürüp üstüne ultrason viyo ışıklarıyla yüze yapılan bir işlemdir
06melikegizem Hamile_anne27 aynı şekilde general temizlik ve pigling maskeler var ılık suyla siyah nokta giderici duş almadan önce mısır unu salatalık suyu karıştırıp suruldugunde o general kararmadan gider haftada 3 kez 15 dk beklemesi yeter