Prenseslerr Merhaba hanımlar🙂18 haftalık hamileyim ama ne yapsam hemen yoruluyorum azıcık yürüs m bile nefes nefese kalıyorum bazen otururken bile nefes almakta güçlük çekiyorum sürekli burnum tıkalı ama hasta degilim benim gibi olanınız var mııııı??????
Pirayeee Prenseslerr 25. Haftamdayım bş süredir bende böyleyim. Ama normal galiba hemen yorulmamız.. özellikle uzanınca kalbim çıkacak gibi hızlı atıyor
Haticemustafa Prenseslerr yorulma bendede var canm yol yururken duz yolda nefes nefese kaliyorum sanki 34 haftaligiz biz dahada büyüdukce sikayetler artiyor
EmelBG Prenseslerr Demir eksikliği olabilir ,kan değerlerine baktır canım .Benim öyleydi yerlerdeymiştii Demir onsan öyle olmuşum
Pirayeee Prenseslerr dikkat etmekten başka çaremiz yok. Temzlik yaptığım zaman 2 gün yatıyorm anca toparlanıyorum 😁😅
dilanbartos Bunun İçin bol bol yürümeniz lazım. Ben temizlik yaparak bu sorunu çözmüştüm. Şimdi 38 haftalığım dün yüzmeye gittim :))
Prenseslerr dilanbartos masallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallah hayırlı sağlıklı bi şekilde az kalmış 🙂Yok ben yürüyorum ama aşırı yoruluyorum olmuyo yani
Aysegul123 Benim de o haftalarda sürekli burnum tıkanıyordu hem de ikisi birden nefes alamıyordum. Doktora gittim kısa süre kullanmam için sprey vermişti. Uyurken çok zorlanıyordum ağzım dilim kuruyordu. Hamilelikten oluyormuş
Prenseslerr Haticemustafa Benimde öyle yoruluyorum aşırı 4 yasında kızım var onunla oyun oynarken bile öyle oluyorum oyunu bırakıp direk uzanıyorum yani
dilanbartos Prenseslerr ben yürüyemedim işte çünkü normalde de sevmem öyle yürümeyi. Bol bol temizlik yaptım evde bir şekilde hantallaşmadım. Bir şekilde aktif olmaya çalışın gün içinde
Aysegul123 Prenseslerr şu an 36 haftalık hamileyim. Sizi yanıltmak gibi olmasın 10lu haftalarda oldu burun tıkanıklığı bir kaç hafta sürdü sonra da geçti
Mnvrenes Benimde öyle çok çabuk yoruluyorum kansızlık çok fazla olduğunu söyledi doktor belki sizde de vardır bı baktırn derim
Saracn Prenseslerr Aynı durum bende de va ne yazık ki Tsh da yüksek olması durumunda halsizlik çabuk yorulma merdiven bile çıkamama durumu oluyor. Bazı günler sanki bütün enerjimi almışlar gibi koltukta kalakalıyorum yorgunluktan
hills Prenseslerr Canım yorulmaya erken başlamışssın. 30 dan sonra ne yapacaksın o zaman asıl işin zorluğu oralarda 😥
Prenseslerr hills hiç bi fikrim Yok inanki canım 2 hamileliğim oysaki ilk kızımda hiç böyle olmamıştım ama bu hamileliğim cok farklı🙂