vesile Arkadaslar doktorum bana kan ilaci feramat diye bir ilac ve vitamin ilaci olarak da elevit diye ilac verdi ama kullanmaya basladim ve diskim siyah renkte neden oldugunu bilen var mi acaba
Mrvcvn Nette okumuştum canım benimde başıma geldi bu ilaçları kullanınca yani vitaminleri kullanınca oluyormuş nette yazıyor ama geçmek bilmedi benmki doktora danış istersen vesile
Sydgrdl vesile canim bende feramat kullanıyorum aylardır hapı kullandığın sürece devam edecek bıraktığında gecer merak etme
tubatayfun vesile ilacin etkisini gosteriyor bende kulaniyorum benimde oyle birkac gun siyah ve birkac gun normal
aynurakkus Demir ilacından dolayı canım çok normal ☺ içmeyi bırakınca 2 3 güne kadar düzeliyor 😃 bekarkende kullanmıştım kan için şimdide bebiş için kullanıyorum yani normal büyük tuvaletinin rengi 🙋♀️
Mrvcvn Rica ederim canım yok ben bırakmadım 1 buçuk aydır kullanıyorum doğuma kadarda kullanılcak diye biliyorum ama ilaçlardan dolayı olduğu için bi zararı yokmuş
Cerentok vesile vesile vitamin ilaci yapiyordur canim bende 3. Ayimdan beri kan ilaci kullanmadim ama vitamin ilaci kullaniyorum hep simsiyah bir sknti yok yani telaslanma 👍🏻☺
yokolmuyor vesile canım doktorum bana demişti siyah olur diye korkma normal vir şeymiş bu. İlaç içtiğin sürecede olacak anormal bir durum değil yani.
ZeynepKara vesile canım elevit in içinde domuz jelatini olduğunu söylüyorlar doktorunla konuşup muadilini iste bence