Kkkrks Kızlar bacaklarım kalçam çok çatladı başından beri zeytinyağı kullanıyorum sadece karnımda çatlak yok neler kullanıyorsunuz ?
Mutluluk22 Kkkrks badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. 31.haftadayım çatlağım şuanlık yok canım
ipekveatlas ne kullanırsan kullan eğer çatlayasın varsa çatlıyosun bacım yapcak bişey yok ben en başından beri bio oil kullandım her yerime ilk göğüslerim çatladı sonra basenlerim bacak içlerim ta dizimin arkasına kadar en son belim ve 35. hafta da karnım çatladı🤭😂 doğumdan sonra renkleri soluyo ama çatlaklar geçmiyo maalesef
Kkkrks ipekveatlas Ooof çok moralim Bozuluyor 28 haftalığım Son haftalarda çatladım bundan sonra ne olur bilmiyorum
sendekimsinnn ipekveatlas kaç kilo aldınız peki hamilelikte yani kiloya göre değişiyormu çatlaklar acaba
Cansugamze_ Dalin bebek yağı ve kantaron yağı sürüyorum sürkli ilk bebeğimde de bunları kullandım şükür çatlağım hiç yok şuan🌸
Htcerdogn Kkkrks seni üzmek istemem ama olacağı varsa hertürlü oluyor. 33-34. Haftalara kadar çizgim bile yoktu 34 ten sonra birden belimde çıktı neyse dedim. 37 gibide göbeğimde çıkmaya başladı🥹
Nurcantas65 Valla ne bulsam vazelin, hindistan cevizi yağı,badem yağı, özel yapılmış nemlendirici hangisi varsa şuana kadar çatlak oluşması İnşaaAllah olusmazda
ipekveatlas sendekimsinnn ben zayıf hamile kaldım ve 18 kilo aldım onunda etkisi var ama zaten genetik oluyomuş
Saaki Kkkrks çatlak oluşumu birazda deri yapısına bağlı sanırım hamileyken hiç çatlağım yok gibi gözüküyordu doğum yaptım çatır çutur çaatlamis olduğumu gördüm 😂 benim cildim aşırı kuru ve ne kullandiysam fayda etmemiş meğer 😂