Sirkelimon Blgeks ağda yaptırmamak pişmanlıktır şu ana kadar niye gitmeyip kendim almaya uğraşmışım acaba. Gidiyorum kuaföre yarım saate yolunmuş tavuk gibi evime dönüyorum mis gibi
moom222 Blgeks cnm ben kendim yaptığım için alsikinim ama kendin yapa muyorsan mutlaka bı kuaofre git yaosin
Bayancorek Blgeks Senelerdir gidiyorum, hamileliğimin başından beri de devam ediyorum. O temizliğe rahatlığa alışınca vazgeçemiyor insan. Mis gibi. 🌸🙈
sliya30 Blgeks ben ilk hamileliğimde sonuna kadar gittim kendim alamıyorum kuaföre gidiyorum malesef.. Bu ikinci hamilelik yine sonuna kadar gidicem birşey olmaz ne ki ağda
Blgeks Teşekkürler kızlar bende lazere gidiyordum ama hamilelikte tehlikeli dediler acaba ağda yaptırmanın bir zararı olur mu
moom222 Blgeks ben kendim yapiyorim hiç br zarari yok emin ol çok zorlanmadan ala biliyorsan aldır yoksa kuaförler hemen hallediyor kendini kasma sen yeter ki
Bayancorek Damladamla123 Ağda konumuz. Lazer değildi. Ağda için yorum yaptım yani. Lazer uygun olmaz hamilelikte bence. 🌸🤗