Yareninnannesi60 Merhaba arkadaşlar üniversite hastanesine ilhan hocaya gidiyorum ilk doğumum olacak nasipse ilhan hoca isteye bağlı sezaryan yapıyor mu, yapanlar oldu mu
mrvcebeci Yareninnannesi60 merhabalar , ben sizin sorunuza cevap vermeyeceğim de size soru soracağım ☺️ Bende Tokat’ta doktor arayışındayım , 5+4 teyim şuan sizin gittiğiniz doktor nasıl ilgisinden memnun musunuz? Üniversite hastanesinde mi
Yareninnannesi60 mrvcebeci Doktorumdan memnunum üniversite hastanesinde ücretli muane ediyor ama çok kalabalık oluyor sabahtan akşama kadar sıra beklediğimiz bile oldu onun dışında devlet hastanesinde Muhammed Emin öz var bir iki kez onada gitmiştim o da iyiydi
Yareninnannesi60 mrvcebeci İlk gittiğim zaman almıştım ama sonrasında hiç almadım, sabah gittiğinizde randevu bulamadığınızı söylüyorsunuz kaşeli kağıt veriyorlar onunla giriş yaptırılıyor diğer türlü randevu bulmak çok zor
Fb1234 Ben selim gülücü diye bi doktora gittim ilk defa çok güzel ilgileniyo doğum olarak da sıkıntı olmadığı sürece normal yada sezeryan hangisini istiyorsan sana bırakıyor yani bana öyle demişti