Nursah34 Kızlar Merhaba 19+6 olduk 1 2 haftaya detayliya giricegiz 🥰 kafasını falan göremediğinde alttan bakılıyormuş illa baktırmak zorunda mıyız baktırmayan veya istemiyorum diyen varmı ?
Anne41 Nursah34 ben ilkinde istemiyorum dedim alttan muayene sonra şiddetli kanamam oldu ozaman baktırdım doktorlar da bebeğin sağlığı için yapıyorlar ne yapıyorlarsa o yüzden bence kararı doktora bırakın
Selind1 Nursah34 benim doktorum göremediği bi yer olursa 1 hafta sonraya gün verip öyle kontrol sağlamıştı alttan bakmak yerine
Eda_krkmz Nursah34 canım alltan elleriye bakmıyorlar korkma bence bende ilk gebeliğimde çok korkuyodum ince uzun çubukla bakılıyor elleriyle baktıkları zaman kanaman olur fakat dediğimde baktiklarinda hic birşey olmuyor 🤗
aslansmommm Nursah34 bana 12. Haftada bakmıştı alttan hiç acımıyo kanama vs de olmadı çok ince bir ultrason aleti sadece. Mecbur kalınca bakıyolar zaten sadece idrara çok sıkışmıştım ben bakarken öyle bi etki etmişti zor tutmuştum 🤭😁
Nursah34 Anne41 Cevabiniz için çok teşekkürler 🥰 Düşündükçe geriliyorum🥺 olursa falan diye stres yapıyorum 🥲 acı falan oldumu zormuydu acaba
Nursah34 Selind1 Umarım gerekmez ama olursada inşallah 1 hafta sonraya atar ♥️ Cevabınız için teşekkür ederim 🥰
Nursah34 Eda_krkmz Cevabiniz için teşekkür ederim 🥰 düşündükçe stres yapıyorum elle veya ince çubukla olsun bacaklarımi açmak falan kendimi kötü hissediyorum niye bilmiyorum 🥺🥲
Nursah34 aslansmommm Ya güldürdün beni kız 😂 Sorun sadece acı veya ince çubuk değil bacaklarımı açmak falan strese sokuyor 🥺 Cevabınız içinde teşekkür ederim 🥰
aslansmommm Nursah34 alışırsın canım valla kadın olarak işimiz zor hele bu hamilelikte dogumda özel diye bişey kalmıyo 🤦🏻♀️ Açıyoz her yeri 😁 Allah yardımcımız olsun 🤗
sessizizleyici Nursah34 benim göremediğş yerlerde biraz yürüyüş yap tatlı ye gelmdemişti alttan falan bakmadılar
Nursah34 sessizizleyici Teşekkür ederim cevabınız için 🥰 Öyle bişey olursa bende diycem çikolata falan yesem diye 🥺♥️
Anne41 Nursah34 cinsiyet için alttan bakmazlar hem bebeğin sağlığı için bazen alttan bakmayı tercih ediyor doktorlar kanama kalp atışında yavaşlama vs olursa ama cinsiyete tatlı ye 1 saat sonra gel de diyebilir 1 hafta erteleyedebilir. Hayırlıysa öğrenirsiniz inşallah