dilanbartos Sanem01 şimdi buna nasıl bir yorum yapmak lazım? Aaa geçmiş olsun yeterli olur muydu? Bunun İçin beddua etmenize gerek var mı yani?
ZeynepSabancay Sanem01 bu post için cevap istemişsin ama pardon da ne sorduğunun farkında mısın? “ Bi ağrı var sürekli yok anlamsız” nerende ağrı nasıl ağrı ne ağrısı ????? önce derdini güzelce anlat sonra insanlara trip at!
Muhammedamine Sanem01 doktora gidin değişik ve anlamsız bir ağrınız varsa acilede kadın doğum uzmanları olur özel hastanede
ZeynepSabancay Sanem01 bu posta cevap istemişsin ama öncelikle derdini güzelce anlatabileydinn keşke “ bi ağrı var bazende yok “ bu nedir? Temizlik yaptıysan da ne yaptın neren ağrıdı nasıl ağrıdı ????
sedashn Kasık ağrısı gebelikte normaldir temizlik sonrası da yorgunluk sebebiyle bel ve kasıkta ağrı olabilir dinlenince geçer temizliği dinlenerek ve yavaş yaparsan ağrın da az olur geçmiş olsun
Gulsummldr Sanem01 soru neree ben göremedim. Seni nazlamamızı mı istiyosun. Kocan falan yok mu senin.
Denizliche Temizlik yapmak için gebelik öncesi eforu beklememek gerek ,daha çabuk yoruluyoruz artık .yavaş yavaş dinlenerek yapmak en iyisi bende dün temizlik yaptım ama odayı süpürdüm dinlendim ,sildim dinlendim haldir haldir yapmadım yapmamda evin temizliği bebegimden önemli değil,eğer dinlenince gecmiyorsa acile git baksınlar