ozgesenses Hanımlar hamişler 🌸 Başakşehir ve çevresinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? Fiyatlar aşırı pahalı 1200 tl doktorumuzun yönlendirdiği yer. Eğer sizin memnun kaldığınız varsa önerebilir misiniz 😊
Beyza_beratinannesi27 @ozgesenses Ben bugün girdim bakırköyde tıp merkezi çok memnun kaldım baya bi baktı
Svncgns Beyza_beratinannesi27 mrb b köyde detaylı yaptırdığınız doktorun ücreti nedir öğrenebilirmiyim bende yaptırcam ama heryer çok pahalı b köy bana çok yakın şimdiden teşekkürler
ozgesenses Beyza_beratinannesi27 ben sizin yorumlarınızı okudum bende ilk alibeye gitmiştim kent hastenesinde memnun kalmayınca Rumeli de hadiye hanıma gidiyorum şuan yani aşağı yukarı ayrı yerlerdeyiz ama Rumeli detaylı ultrason yapmıyormuş 😊 Bakırköy’ü aradım fiyat vermediler pazartesi verecekler inşallah tekrar arayacağım sizin tavsiyenizle 😊 tahmini kaç dakika baktılar size
Beyza_beratinannesi27 @ozgesenses Bende bu aydan sonra rumeliye başlıycam yağmur hanım varmış onu çok söylediler.bide ben arayınca direk fiyat verdiler aslında yarim saat falan baktı ama herşeyine baktı baştan aşağıya kadar memnun kaldım yani ben 😊
ozgesenses Beyza_beratinannesi27 evet yağmur hanımı tanıyorum sadece yağmur hanım randevulu çalıştığı için istemedim hadiye hanım randevusuz çalışıyor orada istediğim zaman gidebiliyorum ve işinde çok iyi, işin içine randevu girince istediğim zaman bulmak çok zor oluyor yoksa yaşadığımın boş gebelikte yağmur hanım ilgilenmişti 😊
Beyza_beratinannesi27 @ozgesenses yani ilgilenmesi falan nasıl bende tavsiye üzerine gidicem hiç bi bilgim yok ve artık sadece bi doktor da kalıp devam etmek istiyorum 😊
ozgesenses Beyza_beratinannesi27 ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor ve çok samimi bende 4 oldu gidiyorum kendisine herşey yolunda çok şükür tavsiye ederim 😊
ozgesenses Beyza_beratinannesi27 bence randevusuz istediğin zaman gitmek istiyorsan kesinlikle hadiye hanımı öneriyorum ve kendisi doğuma da giriyor ben doğumu da onda düşünüyorum şuan 17+5 haftalığız öbür türlü yağmur hanıma kötü diyemiyorum ama randevu bulmakta çok zorluk çekebilirsin canım tercih senin 😊
FasulyeninAnniskosu ozgesenses merhaba rumeli de doğum hakkın da ne düşünüyorsunuz temizlik ve ilgi bakımın Dan bi bilginiz varmı