Xxfatma Bu bebeği kucağıma almak istediğimden gerek görmedim doktorumuzda çok sağlıklı diyor detaylı ultrasonda bı sknti gorulmedi ama tarama testlerini yaptırmadım.
Hilal-95 Xxfatma önemli olan zaten detaylı bence eğer detaylı ultrosonda organlarında kenıklerınde bı sıkıntı yoksa yoktur he tabıkı allah korusun bu durum ilerleyen haftalarda bazı bebeklerde farklı sıkıntılar olblıyor allah vermesın zaten ikili taramada ki sonuclar yüzde yüz doğru değil yanılma payı cok fazla
Xxfatma Vera09 ikili tarama testinin evet geçti ama her gittiğimde 3. Tarama testi 4. Tarama testi diye soluyorlar genel olarak yazdım ikili tarama testi diye
berceste5155 Xxfatma bende gebeliğim boyunca olumsuz bir şey duymak istemiyorum strese girmek istemediğim için hiç bir tarama testine girmedim çünkü ben ne olursa olsun bebeğimi dünyaya getireceğim. Ayrıca tarama testleri de yüzde yüz doğru sonuç vermiyor. Benim yaptığım doğru da diyemiyorum ama herkesin kendi tercihi
Xxfatma berceste5155 doğrudur canim olumsuz duymaktan değil hem öyle bile olsa bir bebeğin cani soz konusu hemde yüzde yüz konusmadiklarindan gerek görmedim zaten ilk gittiğim hastane çok pahalıydı sadece kan tahliline 300 TL verdik şuan başka bir hastaneye gidiyorum orası öyle degil burdada ikili tarama testi gibi konuşmalar olunca bende yazmak istedim
[silindi] Xxfatma çok güvenilir bir tarama değil zaten ne olursa olsun aldırmayı da düşünmüyorsanız gerek yok
Merviiss Xxfatma ben yaptirdim 2 li ve 3 tarama ama yaptirmasan da olur yani ben pinpirikliyim biraz ben her şey yaptirdim ama detaylı kesin sonuç
Annecikler Tabiki çocukta sorun olsada aldirmiyacagiz öncelikle bu ayrı ama zaten doğum sendromu olan çocuk detaylıda belli olmuyor 2li testin tabiki kesin sonuç değil niye öğle denilip sağlam doğan çocuklarla rabbim herkesin yavrusunu saklasin sağlık versin