elfkara Kızlar 16 gün önce doğum yaptım sezeryan olarak daha korse kullanmadım bana korse ne önerirsiniz ne kadar sürecek kullanıyorsunuz kullanmayan da var miydi daha almadım ne oneriyorsunuz
guzel_anne1 elfkara Bir an önce al ve başla bemce eğer doktorun müsade etmediyse ayrı ama geç kalmışsın biraz kullanmaya hemen başla. Medical’cilerden temin edebilirsin
Serapa elfkara bende merak ediyorum 5 gün oldu benmde. Hem sıcak hem ağrımız var nasıl takcaz 😔 takmazsak göbek gitmez
Kubrailkan https://ty.gl/2uwv9z03ix 15.gun kullanmaya başladım. Bende almamıştım yoktu elimde. 5.gun kullanabilirsin demişti doktorum ama. 90 cmle aldım 85e düştüm. Eski pantolonuma girebiliyorum 😍🙊
elfkara Ayyy bu çok dar degil mi nefessiz kaldim bi an bakinca ahahahaha ne kadar saatt vs takiyorsunuz peki malum yaz ayi cok terletme vs oldu mu Kubrailkan
Kubrailkan elfkara 😬😬🙊 baya dar. Satıcı bide bana 90cmle 40 beden al dedi. Dikislerim bir acıdı. iade yaptım 42 beden aldım 😅😀 sıcakta fena oluyor ama etkisi için değer ya 🙊
DilaraArslan07 elfkara yani bana göre öyle sadece göbeğimi sarani alıp göbeğim kaybolup bacaklarım sarkacana tayt alırım heryerimi toplar hem üstümden de çıkarmam terletir emzirdikce de kilo veririm diyete gerek kalmaz diye düşünüyorum tabi benim düşüncem