Kubrq cinderella hafta fark etmiyor zaten desteklemek amacıyla takiyorlar haftan dolmussa sancin yoksada takiyorlat
cinderella Kubrq mesela ben 39+4 oldum 40. Haftaya gelince yapıyorlar mı bazı hastaneler 42 yi bekliyo diye duymuştum bazende 41
Kubrq cinderella ben hastahanede yatyrdum 1 haftadır kızın biri 40+3 olmuş fayda yok hatta suni sancı verdiler 1 gün bekledi ne sancı ne başka birşey sonra sezeryan çektiği yanina kaldı 😕 ilk gebeliklerde bklmyrlar çok fazla
cinderella Unzile35 suni sancıyla da kendi sancın gibi açıklık fln olmadan doğurabiliyosun demi biraz zor ama Doğum gerçekleşiyodur heralde 🤷♀️
Unzile35 cinderella normal sancıdan daha kısa sürede suni sancı ile Doğum gerçekleşiyormuş tek fark normal kasılmada dinlenme oluyor Suni sancı da sürekli kasılma oluyormuş dinlenme arası yok denecek kadar az
Deletedmom00012 Deletedmom00012 cinderella öğlen bir gibi suni verilmişti sabaha anca doğurur demişler akşam 7 ye olmustu
Epelinkiran Bana özeldeki doktorum demişti illa normal olsun dersen suni sancıyla planlı normal doğumu başlatabilirim diye. Devlette sancın başlayıp açıklığın ilerlemezse veriyolarmış yani buradakiler öyle demişti ama yerine göre değişiyodur