mrvsrcn https://imgyukle.com/i/VSMzao Kızlar eşimin sonuçları doktora Çarşamba göstereceğiz bilen anlayan varsa nasıl sizce
myangelson mrvsrcn sonuçları çok iyi bence toplam sayı ileri hareket falan çok iyi anladığım kadarıyla canım
mrvsrcn myangelson inşallah canım ya bende rahim filmi çekileceğim pcos var Rabbim nasip etsin hayırlı evlat
myangelson mrvsrcn bende ayniydim pcos var rahim filmi çektirdim hicbirsey çıkmadı daha sonra yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile tedaviye başladık ilk denemede oldu çok şükür, amin rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🤲
Boncuk17 mrvsrcn sonuçlar genel olarak iyi pehriz süresi 4 gun olsa daha iyi olurdu gibi geliyor bana ama doktor tercihi
Rukiss35 Aglütinasyon var diyor o sıkıntı yaratabiliyor ve hacmi 6 gün perhiz olmasına rağmen az testis ultrasonu öneririm tabi önemli olan hekiminizin diyeceğidir
myangelson Suadmsv bana doktor vurdu muayeneye gittim baktı yumurta kendi çatlar belki değerlendirin 2 gün sonra tekrar gel catlamadiysa iğne yapcam dedi gittim catlamamisti hatta yanlış olmasın da sanki 20mm olmuştu orada hemen iğne yapıp gün aşırı ilişki olsun demişti