aslansmommm Nisandua1 16. Haftalarda belirginleşti benim normale göre biraz fazla büyüdü genelde daha geç haftalarda belli olurmuş 😊
Bayancorek Nisandua1 24. haftadan sonra çıkmaya başladı bir anda. 🌸🙈 27+2 yiz. Görenler anca anlıyor, kimseye söylememiştim. 🙈
Nisandua1 Nskyhn Benim de karnımda şişlik var da böyle azıcık solumda şişlik var bebiştir diye düşündüm 🌹 aslansmommm
Xxfatma Nisandua1 zayıf olduğumdan 16 haftalıkken belli oldu şuan 20+6 yemek çok yiyince balon gibi oluyor ama sabah yeni uyandigimda küçük top gibi🥰
M-eng95 Nisandua1 ya neden bilmiyorum 10. Haftada çıktı benim bende çok kilo aldım kabul ama cidden bu hamile göbeği erkek diye zannediyorum ama bilemiyorum şu an 14. Hafta ve herkes anlamış durumda 😂
twinboymama Nisandua1 20 ye kadar hiç çıkmamıştı. 20 den sonra coştu maşallah 25 im şu an ama çabuk büyüdü sanki😅
Busssx Nisandua1 30 haftalık olduk bugün bir beden büyük gömlek giydim dışarıdan belli olmuyor evde pijamalarımla elbette birazcık oluyor ama halen net büyüme yok bende de çok da memnunum bu durumdan 😀