Gly76 Ark vallah benimde en cok geceleri hatta diyorum ki bizimki heralde gece dogacak 😁😁 evet ya hayirlisi ile saglikli bi sekilde vaktinde gelsin ama gunler azalinca insan sabirsizlaniyor 😁😁
Asdfggff Ark tahmini 5 Ağustos tabii ne zaman gelmek isteyecek prenses bilmiyoruz onu bekliyoruz herşey hazır bir tek o eksik 🥰
d1e2n3i4z5 Ark aynı gün doğacak kızlarımız o zaman ama 28 i pazara denk geldiğinden 29 olabilir dedi doktor , bir bizim hazırlıklar çok şükür ufak tefek dokunuşlar kaldı diyelim ama birde zaman geçse artık gün geçtikçe daha zor 🤭
Ark d1e2n3i4z5 sezeryan ki normal mi bizim adet takvimine göre tabi henüz nasıl olacak belli değil ama 1 haftadır sancı bel kaburga ağrısı yaşıyorum sağlıkla gelsinler
d1e2n3i4z5 Ark bizim Sezeryan doktorumuz muhtemelen 29 u dedi tabi bir sürpriz olup erken olmazsa inşallah
8248013 Ark aynıyız benımde 28 agustos erkek bebek 🤗 sıcak havalar çok zorluyor zaman geçmek bilmiyor sabırsızlıkla bekliyoruz🤗 Rabbım hepımıze saglıkla bebegımızı kucagımıza almayı nasıp etsın 🤲
burcuslv Benimde 31 Ağustos gözüküyor ama ne zaman gelir bilemiyorum minik oğlum 🥰 salı günü kontrolümüz var ☺️
Ark d1e2n3i4z5 saglikla al kolaylıkla toparlan canim ben normal düşünüyorum ama geleceği günü bilmeyi çok isterdim içim içime sığmiyor