Demet57 Uygulamaya göre 4 Ağustos gözüküyor 🥰 Kuçükbey 1 hafta önden gidiyor, Şuanlık normal doğum her hangi bir aksilik olmadıkça sezeryan son seçim 💙
Htc58 Guncem benim ki 29.07.2022 de bir gün önce iğne yapılacak yatışım olacak bgun tekrar görüştümde
Guncem Htc58 AA bana da öyle demiştim ciğer geliştirici yapıp alayım dedi. 38 hafta oluyor. Ben de hocam neden diğer geliştirici sakıncası bir şey mi illa siz olmasanız da olur dedim. Yani şuan ben de fikrimi değiştirdim kalması daha iyi dedi
Guncem Htc58 ben kabul etmedim yani kendisi gitmeden almak için vaktinde miadını bekleyen çocuğa ciğer geliştirici yapılmasını. Sonra kendisi de vazgeçti
Htc58 Guncem sizin ki normalde ne zaman dı ben yanında iken demişti bgun 15 16 sında gelecem diye konuştu
Nesrincente Ark 14 agustos ama sezeryan olacagı ıçin agustosun ilk gunleri olabılır carsamba kontrol var umarım hersey, yolundadır
Htc58 Guncem benim zaten risk var ya o açıdan yapıyo sanırım 2 doz yapıldı ve onun haricinde hap serum zaten verildi gelmesini beklersek 40 41 haftaya denk olacak
Guncem Htc58 Nazan hanımla görüştüm. Haftaya bir muayene edeyim bakalım dedi. Sezeryan demiştik ama Nazan Hoca sanırım benim seçimine bırakmayacak gibi.
Guncem Htc58 valla artık doğuma yaklaştık eli kulağında USG iyi olsa ne farkeder bilemedim. İnşallah her şey yolunda gider belirsizlikten hiç hoşlanmadım. Çağlar hocanın sezaryenine çok güvenerek başlamıştım
Htc58 Guncem keşke o zaman yaptırsaydınız ona bebeğin gidişatı güzelse sıkıntısı yoksa eğer çünkü herzamn takip edenin muamelesiyle diğerleri illaki farkediyor
Htc58 Guncem sezeryanda eli nasıl onu duymadım Nazan hanımda ama Çağlar hocaya olan tanıdıklarım var memnunlardı
Htc58 Htc58 Nazan hanımın sezeryan olarak nasıl bilmediğim için sadece usg güzel bakıyor diye duyum sağladım o açıdan söyledim .Fazla pinpirikli olmamak lazım bazen çünkü Rabbim görki ne yaşayacaz ne gösterecek herşeyimiz bir anlık 34. haftamdaki şoku hala atlatamıyorum ben o yüzden daha relax olmaya çalışıyorum