Ark Michail iyi düşün canım çok şükür gelişimini tamamlayacak öyle doğacak kolaylıkla doğur toparlanın inşallah
Guncem Htc58 iyiyiz hamdolsun sizin durumunuz nasıl oldu. Doğuma gün vermedi bayramdan sonra nst ye girecekmişim şu 10 günü kazasız belasız atlatsak diye dua ediyorum bayramda burda değilmiş.
Htc58 Guncem benim sancılarım devam ediyor ama gitmeye korkuyorum eğer daha da sıklaşır ise ihmal etmemem lazım nst nedn çekmedi acaba o gün 36 yı mı bekliyor
Guncem Htc58 Anlayamıyorum bu ara çok yoğun heralde sancılı gebeyi nst ye sokmasi gerekirdi. Siz dikkatli olun gerekirse medicanada gidin. Ben kan sulandırıcıyi ne zaman birakicam diye on kere sordum muayenede yine unuttu en son çıkarken son sormamda bı tarih verdi.
Guncem Htc58 bana nst neden çekmedi diye soruyorsanız erken olduğunu düşünüyor heralde. Ultrasonda bakınca kasılma var mı açıklık var mı görüp ona göre nst ye yolluyor hocalar ozeldeki gibi bir rutine baglamiyorlar.
Guncem Htc58 merhaba, çağlar hoca yok Begüm hoca yok doğum zamanı hepsi tatilde olacakmış çok moralim bozuldu siz doğum planladınız mı?
Marblingg Ark benimkide 27 😊 ama bizimkinin sagi solu belli degil erken dogum riskim var 29 Haftadan beri bekliyoruz elimiz kucagimizda😢
elifsk03 Ark normal doğum gözüktüğü için şuan belli değil tahminimizce 1ile 15i arası dedi doktor bakalım hanımefendi ne zaman gelmek isterse 🤭
Ark elifsk03 oy benim kızda tahmini gunun 28 hanımefendiler karar veriyor beklicez sağlıkla bir avazda sizde dogurun🙏
Tezcansadulla Benimde dogumum 8 agustos ama bakalim cumartesi 1cm acikligim vardi carsamba 3 cm cikti eve gonderdi dokdorumuz sancilarimiz 20,30,en fazla 40 ckiyor ama sonra yine gecio nisanimda geldi bakalim hayirlisi artik 🥹
_prenses_annesi Ark 34+4’üz ama daha gun belli degıl. Belırlı bi gunde veremıyor sezeryan. Olcam. Zaten heralde. Ağustosun ilk haftası olur gıbıme gelıyor benım tahmınımce 😁
Ark _prenses_annesi bende 33+1 oldum 36 da kontrolüm var o zman belli olur artık nasıl doğum olacağı normal istiyorum ama hayırlısı artık
btlbsr Ark uygulamada 24 Ağustos görünüyor ama nedense hep ağustos İlk hafta gelecek gibi hissediyorum zaman yaklaştıkça heyecanlamıyorum 🥰
1babymom Ark 28 Ağustos gözüküyor bakalım ne zaman gelecek. Heyecan,mutluluk,endişe hepsi bir arada.. 🥹
Burcu0707 Bat 14 kasim Dogum 22 agustos Doktor 2 agustos alayim demisti Bu hafya hayr dursun sorun yok 11 de alalim dogum gununu kutlari@ dedi😄