Guncem Htc58 çağlar hoca ayın 18 ine açmış en erken randevuyu. Almadıysanız kaçırmayın. Bir de haftamız ileri malum ben bı de ayın 4 üne normal gebelik takibine randevu aldım onlar da iyi ilgileniyor. En azından hocaya görünene kadar kafam rahat olur dedim ben.
Htcnal Princessmom Merhaba, kacinci haftanizdasiniz ,planli sezaryen mi? Bu hafta ben de doktorumla doğum şeklimi konuşmak istiyorum da ,kendisi hicbir sey soylemedi .
Tugbalsengi Princessmom ben de 08.08 olsun diye o tarihi istiyorum ama doktor tutturdu 38+3 te alırız diye o da 10 ağustos yapıyor vallahi stres bastı 2 günün hesabını yaptırıyor yaa ne var sanki beni niye üzüyosun 😏🤭
Princessmom Ark ilk doğumum sezeryan olmuştu kendi isteğimle aşırı derecede korkuyorum doğumdan 😁 ikinciyi de sezeryan yapacağım inşallah
Sedamasall Ark bizimkisi de son adet tarihine göre 17 Ağustos görünüyor bakalım ne zaman gelecek 🥰 eksiklerde bebişinki bitti benimkiler kaldı bi kaç 💗
Aysh89 Doktor da bana 28 temmuz 8 ağustos arası doğum bekleniyor dedi bn normal istiyorum çünki bakalım sağlıkla gelsinler de
Htc58 Guncem anladım hayırlısı olsun ben bayram sonuna almadım çünkü son zamanlar olduğu için illaki yardımcı olabilir doktorda sekreterde
Guncem Htc58 haklısınız mutemelen yardımcı olurlar ama ben pimpirikliyim biraz kafam rahat etsin dedimm. Duruma göre büyük ihtimal diğerini iptal ederim muayeneden sonra. Çok heyecanlı çok az kaldı ben de sezerya olucam acaba gün verecek mi