saglikciaanne 12+4 günlük hamileyim bugün pipimizi gördük 🥲 çok heycanli ve mutluyum ilk hamileligim eşim bebeğin ikinci ismi efe olsun başına sen ne koymak istiyorsan köy diyor sizde efenin yanına uygun hangi isim olur kizlar 🤰
96Hamisanne saglikciaanne canım hemen göstermiş maşallah bende 12+3 olunca gidicem kontrole inşallah foktor tahmin eder
Kelebe05 saglikciaanne merhaba ultrason resmi atarmisiniz rica etsem erkek duruşu nasıl bir kızım var ve ikinci ye hamileyim. Tabiki sağlıkla doğsunlar ama merak ediyorum 😍🤭🤲
4858 saglikciaanne Maşallah😍 bende 12+1de oğlum olacağını öğrenmiştim şimdi 34.haftadayım sabırsızlıkla bekliyoruz🥰 hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah🙏🏻🌸
dlrterzioglu saglikciaanne Hayırlı olsun, rabbim göz aydınlığı eylesin inşaAllah 🤲🏻🌼 Salih Efe olabilir 🌼
saglikciaanne 96Hamisanne ya erkek erkenden görünüyor diyorlardı gerçekten öyleymiş resmen sahlanmis pipisi o derece belliydi doktor değişmez keisn erkek dedi 😁 inşallah sizinkide görünür
saglikciaanne Kelebe05 merhaba nasıl atacağım acaba ayakların arasında koca bir çizgi vardı o pipisiymis 😁
saglikciaanne 4858 aminnnnn ne güzel ben beklemiyordum öğrenmeyi aslında ama doktorum direk soyledincoknnet belli oluyor dedi eşim heycandan bayilacakti 😁
taninmayananne saglikciaanne merhaba bende 16. Haftada bir oglum olacagini ogrendim. Suanda 4 yasinda ismi Turan ❤ bunda da 13+4 te ikinci pglum olacagini ogrendim. Esim Poyraz koymak istiyor ben Berkan koymak istiyorum. Turan Efe Berkan Efe Seyit Efe Mert Efe Adem Efe isimlerini dusunebilirsiniz.
saglikciaanne taninmayananne çok teşekkür ederim yabcok güzel isimler bunları da aldimmbu arada poyraz ismini çok begeniyorum
izobellaaa-_- Kuzenimin oğlu oldu adını Ali Efe koydu benim de oğluşum olacak adı da Adem Atlas Adem kayın babamın ismi 😀🫶
saglikciaanne izobellaaa-_- ya ben Ali ismini çok seviyorum ama sülalesi eşimin Ali dolu onyuzden koymak istemiyorum 😁
verocka saglikciaanne ay bende çok merak ettim bana da erkek dediler de onunla karşılaştıracağım. Google a img yükle yazıp fotoğrafı atıyorsunuz sonra linki buraya kopyala yapıştır yapıyorsunuz
Brgu Maşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde 15haftalıkken gördük pipisini🤰🥰🧿
saglikciaanne Brgu Allah cumlemizinkini sağlıkla doğmasını nasip etsin ne güzel bir his ya hele eşimi öyle görünce çok heycanlandim
saglikciaanne izobellaaa-_- benin sadece eşimin dedesi ve kuzeni Ali Seyit 😁 diğer sulaledeki aliler o kadar cokki
Ebry-oz-7 saglikciaanne ben de 19 haftalık hamileyim bizim bebişimizin ismi de Efe olacak insallah adaşlar :😊😊