NazAkyol06 Kizlar pazartesi sezeryan doğumumuz olacak 🥺🙏 Ne kadar sürüyor korku heyecan hepsi bir arada 😥dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️
Nebyaa NazAkyol06 ameliyathaneye girdikten 20 dakika sonra çıkıyorsun. Benim ilk kesik atildiktan 4 dakika sonra oglum dogdu.
Sevilayozdemir NazAkyol06 hemen zaten bebek çıkarılıyor narkoza çok maruz kalmadan bende 45 dakika sonra çıkmıştım ☺️ hayırlı doğumlar 🧡🌺
Yesim619 NazAkyol06 valla korkulacak bişey değil bana yarım saat içinde doğumum oldu ilk oglumda şimdi yine sezeryanla olacağım çünkü normal e cesaret edemezdim ıkınma süreci falan sen yapamazsın edemezsin dedi annem ilkinde sezeryanla olduğu için ikinci yi normal yapmıyor larmis
Deletedmom70006 Ortalama 45 dk - 1saat kadar sürüyor. Doktorunun el becerisine, özenine ve ameliyatta terslik olup olmamasına bağlı.
Miiiii NazAkyol06 doktor kesiyi atti 3 4 dk icinde aglama sesini duydum sonra diktiler 20 dk icinde odama gittim oglum elden ele geziyodu bile
FatmaNur_27 NazAkyol06 ayy maşallah bende 37 deyim doktor 38 de alcam dedi çok heyecanlıyım artık siz tecrübelerinizi yazarsınız buraya 😊😊
Leylasiva21 NazAkyol06 45 dakika sürüyor hiç korkmayın ☺️ bol bol yürüyüş yapin komposto için haşlama yiyin bol su için hem çabuk toparlanirsiniz hem sütünüz erken gelir
ayshe54 NazAkyol06 normal ve sezeryanı denemiş biri olarak sezeryan nasıl rahatlık 🥰 5 dk oğlum doğdu ve 20 dk sonra da ben çıktım
sessizizleyici ayshe54 karına bastırılıyormus sizdede yapıldımı pis kan cıksın diye az önce biri daha yazmıstı diğer posta bende 23ünde olıcam sezeryan nasipse
NazAkyol06 FatmaNur_27 İnşallah Rabbim hepimize de kolaylık versin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza ❤️
Haticenurozturk 1532emine evet takıyorlar ama hissetmedim ben tam uyuşma sırasında takıyorlar çok az sinek ısırığı kadar hissettim oda 0.5 sn sürmedi bile
amineafra2 NazAkyol06 11 gün önce doğum yaptım içeri girmemle bebeğimle odama çıkmam bir oldu taş catlasin 10 dk sürdü
Rum-1 NazAkyol06 pazartesi doğuma girdim saat 08.00 de 08.06 da bebeğim doğdu benimde dikilip yukarı çıkmam falan 8.30 u buldu :)