Eylulsmom_02 evet o iğneyi 3 günde bir 3 kere vuruldum vurulan yer kaşıntı yapmaya başlıyordu artık alerji oluyor insan gerçekten çok zor dişini göstermezsen gerçekten doktorlarda ezmeye çalışıyor artık eski devirde ki gibi bu hamile şu hassas kalmadı herkes paraya vurur olmuş böyle şeyleri para ver yapalım para ver edelim gibisinden gerçekten bende artık özel hastanelerden gına geldi bulduğum doktorlarda hep başka şehirlerde bende her zaman yarım saatlik yol gidiyorum özel hastane olmadığı için ama paramla rezil olup geri geliyorum ne dediyse aldım kültürüm de sürekli üreyen bitmeyecek bakteri görüldü dedi ki bu ilacı al kullan ilaç 180 tl aldım kanamam başladı dedi kullanma elimde öyle kaldı. Her yazdığı ilaç 130 140 dan aşağı değil ama gene aynı şeyleri yaşıyorum gerçekten zor devlet hastanesinde bir doktor var tüm özel doktorlarına bin basar sadece kadın çok yoğun acil birşeyde sıra bulunmuyor edilmiyor diye gidemiyorum. Bence de başka doktora git benim kanamalarım da belli değil neyden olduğu biri kese arkası diyor biri plasentanın üstünde diyor diğeri kanama hala gözüküyor şöyle diyor herşeyi yasaklıyor verilen ilaçları bile kestiriyor. Bende artık akışına bıraktım bu süreçte sizde öyle yapın dinlenin ve acil çok sancılı olmadığı takdir de hastaneye başvurmayın başvuracaksanız gerçekten iyi bir doktor olsun bu süreçte ben çok yıprandım kanamam belli değil sigara diyor sigarayı bıraktım ilişki diyor ilişkiyi bıraktım biri diyor çok hareketlilikten diğeri diyor yoldan biri diyor stresten herkes kafasına göre geçiştirme çok şu zorlu zamanlardan geçtim ki bir daha çocuk düşünmüyorum eşim diyor ben istiyorum bu sağsağlim doğsun hemen arkasından ben bu 18 haftada o kadar yıprandım ki her gün gözlerim dolu dolu neşeli sevinçli ben 10
Yıl yaşlandım diyebilirim. O yüzden içinizden ne geliyorsa o şekilde geçirin gebeliğinizi zehir etmekten başka birşey değil aslında kendimize zülm ediyoruz bu şekilde doktorların her dediği yaptığımızdan kendi yaşantımızda strese sokuyoruz insna yanlız kalınca daha kötü oluyor oyalanacak gerçekten birşey bulamıyor sürekli akılda akılda akışına bırakırsanız dilediğiniz gibi ne kadar mutlu anne mutlu bebek olduğunu düşünüyorum. Siz kendinizi ne kadar sıkıp herşeyden fedakarlık yaparsanız bunalıma girersiniz kısa bir süre de insan delirecek kıvama geliyor hayattan soğuyor.