Kızlar pazartesi de yazmıştım su azalması ve ultrasonda sancı diye bugün doktora gitti ve suyum hâla az ve pazartesiye kadar yeter mi yetmez mi diye cok düşündü doktor. Bugün ilk defa idrar kaçırması yaşadım ama istemsiz oldu sonra dedim acaba su sızdırması mı ve iç çamaşırımda ıslaklık oluyodu ama ben havalar sıcak terdir yada akıntıdandır diye şüpheleniyodum o zaman su olabilir mi dedim doktorum olabilir dedi beni beni alttan muayne etti bi testle baktı var gibi sanki dedi. Sonra bana çatı muaynesi yapacağını söylemeden hiç beklemediğim anda yaptı ve kanamam oldu istemsizce çok bağırdım kızlar belki acı veren bişey değil ama hiç beklemediğiniz anda olunca cidden acıdı ve kasık ağrım basladı kendimi cok kasmışım yani acıması doktorada bağli sizi sakinleştiren derin nefes alın şimdi bakıyorum diyen bir doktorunuz varsa çok şanslısınız…. seni normal doğurtturamam dedi zaten suyum az ve sancımda yok dedim ben sağlıklı olan normal olduğu için demiştim bebeğim sağlıkla gelsin sezeryan yada normal fark etmez artık dedim şuan hergün kontrolüm olacak suyun gittigi yere kadar gideceğiz dedi yarında olabilir pazarda pazarteside 1 gün 1 gündür diyerek bekliyoruz bakalım. Kendimi hazır hissedemiyorum hâla şaka gibi geliyo ve korkularım başladı inşallah sağlıkla kucağıma alıp doğum hikayemide buradan yazarım. Yarın 37 haftalık oluyorum eğer bebeğim doğarsa küvöze alırlar mı? Bu haftada doğum yapan var mı ? Dualarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var 🙏