A1- Kızlar selam allah izin verirse bir kızım olucak inşallah ve ona ne isim koyacağımı düşünüyorum deli gibi inci ismini çok istiyorum birde kuranda geçen bir isim olsun istedim inci ecrin sizce uyumlumu nasıl 🥹
sade_bir_anne Ays_cskn Benimde oğlum olucak Allah’ın izniyle ilk ismi Mevlüt yanına ikinci isim olarakta Ege veya Yuşa koymayı düşünüyorum sizce hangisi daha uyumlu yada sizin önereceğiniz isimler var mı yardımcı olur musunuz🥰
Hatice123beril Benimde oğlum olacak İlk ismi mustafa bende yanına ek bi isim düşünüyorum ama eşim de mustafa kemal olsun diyor çok yakışıyor dedi valla bilemedim sizce nasıl
uyanancirkiin Hatice123beril bende Mustafa Bera ve Mustafa Barlas arasında gidip geliyorum 38 haftalık olduk 😅
Esleminannesiii A1- yaaa bende inci isimini çok asil buluyorum eşime söyledim hee sonra kıza inci cinci desinler dime dedi ahahahahah 😂 vazgeçmem için yeterli oldu ama güzel bir isim gerçekten
Ays_cskn sade_bir_anne ege cok guzel cihangir,aybars,yigit,selim bunlar cok guzel tabi sizde begenirseniz😊
sade_bir_anne Ays_cskn Mevlüt isminin yanına ikinci bir isim arıyorum yakışacak uyumlu olucak. Yoksa önerdiğiniz isimler çok güzel 🥰