Efnanada Merhaba hanımlar 22 haftalik hamileyim bebeğim hep solda duruyor hareketlerini hala göbeğinin altında hissediyorum cinsiyetini henüz öğrenemedik hiç bir şekilde göstermiyor böyle olan var mı hep solda durması normal mi ilk gebeliğim tecrubesizim
Seda5885 Efnanada canım büyük ihtimal kız benimki hep sagda bazen dıyorum artık sıkılmadın mı biraz gez dolaş karnımı keşfet😂karnımı dolasmak yerıne 22den sonra yerınde sayıp ters durmayı tercıh ettı yavrum daaha harekette edemıyır kaldı öyle😂
3prens71 Efnanada benımde aynı sekıldedydı canım 26. Hftya gırdık yenı yenı her tarafta hareket etmeye başladı bnde cınsıyetle alakası vrmı dye merak etmıstım hatta solda olduğuna gore kız dedıler 😀tam tersı alakası yokmıs
Cananyildiz Efnanada nasıl ogrenemediniz baya büyümüş 🥰 benim bebeğim de hep solda ve aşağıda. Aşağıda olması normal doktoruma sormuştum ve burda okumuştum. Bebegim kız 🌸
Mnvrrrrr Efnanada bende 22 haftalık hamileyim ve ilk ögrendigim andan beri hep solda canım bende kadınlarımda hissediyorum hareketini normalmiş ama daha göbeğe yeni çıkıyormuş korkma
Efnanada Seda5885 Ay maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gönlümden geçen benim de kız ama sağlıklı olsun yeter ❤
Efnanada 3prens71 az önce bir posta denk geldim orda da sağda erkek soldaysa kız yazmışlar rabbim sağlıklı sıhhatli versin gerisi önemli değil ister istemez merak ediyorum sağlıcakla kucağınıza alın miniğinizi 🌸
Efnanada Cananyildiz Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah Evet her gittiğim de bacakları ile kapatıyor ya da sırtı dönük bir şekilde duruyor doktorum çok uğraştı bu sefer ama yine göstermedi hareketlensin diye çikolata felan çok yedim bu sefer yine göstermedi tahmini bir kez kız gibi dedi 13.haftada sonra da hiç göremedik daha da bekliyoruz işte
Mrvnehir Efnanada merhaba canım bebeğin daha küçük olduğu için karnının sadece alt tarafında hissedebilirsin biraz daha büyüyünce heryerinde hareketini hissedersin ayrica benim 38. Haftam ilk aydan beri bebegim hep sağ tarafta duruyor hala da genel olarak sağ tarafta hareketlerini hissediyorum bebeğin eşi solda benim ultrasonda öyle çıktı
Mrvnehir Efnanada hep sağda yada solda olması normal bisey sıkıntı yapma benim üçüncü çocuğum her gebelik farkli olur
Efnanada Mrvnehir Maşallah işte tecrübesiz olunca insan biraz korkuyor teşekkür ederim yorumunuz için
Yldz-pk Efnanada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .. Eskiden annelerimiz gebe oldukları zaman erkek çocuk ise sağda kız çocuk ise solda dururlar diye cinsiyeti öğrenirlerdi . Kız olduğu için yer değiştirmiyordur büyük ihtimalle. Birde kız cinsiyeti bazen 6. Ayda belli olur . Kızlar ayaklarını genelde kapalı tuttuğu için bacak arası zor gözükür . 🌸