edis22 Kizlar bu arkadasimin 2li tarama testi sonucu. Dr riskli demis. Bilgisi olan veya ayni durumu yasayan bilgilendirebilirmi. Kiz cok korkmus🙏🏻😞 https://www.hizliresim.com/j5182o7
BusraGkc edis22 merhaba benim riskim çok daha yüksekti. Fetal dna yaptırdım. Sonuç risksiz çıktı. İkili teste güvenmeyin. Zaten değerler gayet iyi. Sıvı aldırmadan önce düşünsün. Sıvı aldırdığında düşürme riski daha yüksek
Hilalyildirim edis22 sivi aldirmasin imkani varsa nipt testi yaptirsin. Riskide yuksek degil. Genede perinatologa gitmesinde fayda var
ayseninbeybisi07 Risk oranı düşük diyor yani herhangi bir problem yok kuzum içini rahat tut merak etme Allah’ın izniyle sağlıkla gelir . Keşke yaptırmasaydın zaten hiçbir güvenilirliği olmuyor bu testlerin hamileliğinin tadını çıkar. 🥰
edis22 ayseninbeybisi07 benimki cok sukur temiz cikmisti bu arkadasiminki cok korkmus. Gobeginden sivi alacakmislar
edis22 ayseninbeybisi07 dr degerlere bakmis diyor risk yazisina degil diyor. Risk olmamasi icin deger kac olmali acaba?
ayseninbeybisi07 Bence aldırmasın doğum esnasında suyu azalıyor daha riskli bebek için iyi araştırsın nolcak ki dönen sendromlu çıksa sonlandıracak mı bebeğe zararı çok fazla yine de kendisi bilir
ayseninbeybisi07 Orada yüksek risk de yazıyor olsa testin güvenilirliği çok düşük ondan bahsediyorum benim kuzenimin çok yüksek ti maşallah sağ Salim doğru doğmasa da aldırmamalı mucize çünkü hamileliği zehir olmasın .