Pamuk1 Kıyafet konusunda özellikle şimdiden almak erken mi, şu anki zıbınlar ince mi olur, kışlık ürünleri mi beklemek gerekir??
Teslimeesma Ben yavaş yavaş almaya basliyacam Ekim sonu Kasım başı gibi görünüyor doğum cinsiyet belliyse yavaştan almaya başlayın hem fiyatları yazın uygun oluyor
Gizem32 Ne almam gerektiğini hiç bilmiyorum :) mesela çıkarken çıkışta hastane çıkış seti giyecek peki ama dışarı soğuk nasıl olacak battaniyeye mi sarıp pusete koyacağız yoksa içi polar kundaklar var onlara mı nasıl olacak vallahi hiç bilmiyorum.etrafım da da kışın yapan yok ki sorayim.
busra095 Gizem32 Ay valla bende onu düşünüyorum sürekli. Benimde ekim sonu kasım başı gibi olacak. 🙏🏻 Ne kadar, nasıl, ne alıcam, nerden başlayacağım kafamda deli sorular. 😀 Erken mi değil mi falan… 20. haftayız şuan. Bi tane hastane çıkışım var o kadar. 🥲
nazeli21 Gizem32 hem hastane çıkış setinin penye battaniyesine hem de örgü kalın battaniyeye sarıp pusetle çıkardım ben. Çok ama çok üşüyorlar bebekler aman diyeyim dikkat et.
Gizem32 busra095 biz bebek arabası ve puseti aldık bir de hastane çıkışı eşim çok beğendi diye aldık 17+4benim . Eşim gidecek diye aldık ama iyki aldık dolar çıkarsa zam gelir arabalara da🤔zaten o be fiyatlar yaaa
busra095 Gizem32 Üf valla her şey o kadar pahalı, o kadar çok alınacak şey var ki… Bu ay park yatak alacağım kısmetse stoka girmesin bekliyorum bende. 🙏🏻Bi de ana kucağı beğendim o ikisini alcam galiba. 🤨