Edizimmm Selam kızlar 9+2 deyim geçen senen TSH düşük çıkmıştı ama ilaca gerek yok demişti Dr şimdi baya düştü korkuyorum
melikemelike Edizimmm Edizimmm Kandaki TSH için normal kabul edilen değerler 0.35-4.5 mU/ml arasındadır. Genç bireylerde üst sınır değeri olan 4.5 mU/ml, 2.5 mU/ml değerine düşer. yüksek çıkanlara düşürmesi için ilaç verirler hamilelikte haftasına göre hesaplıyor doktorlar demek ki normal görmüşler
Bsra0681 Edizimmm benimde düşük çıktı canım hep ama bebeğe bir zararı olmadığını söylediler her ay kontrole çağırıp kandan tsh düzeyime baktılar tiroid hormonları bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş ama tsh düşüklüğü bebeği etkilemiyormuş düze li kontrol altındayım 33. Haftalık hamileyim
Edizimmm Yani hamile kalmadan önce gittiğimde ilaca gerek duymadı Dr ama şuan baya düşük çıktı 6 ayda bir kontrolüm vardı normalde bu ay zaten
Deletedmom547899 Benim aşırı düşük çıkmıştı şuan net hatırlamıyorum 0.007 olabilir.Ultrasona gönderdi dahiliye hiç bir sorun çıkmadı.Zamanla düzeldi değerlerim bu dediğim 4.ayda yaşandı gebelikten kaynaklı bir değer düşüklüğü dedi.
Edizimmm Kızlar şimdi Dr geldim dediki 20. Haftaya kadar normal ama düşük tehlikem var ondan olca yazdi