Zeynepkizilgul Artık bende doğurmak istiyorum... 9+3 haftalığız daha, biran önce günler geçse de bebeğini kucağıma alsam
Talhahafsa Zeynepkizilgul biraz erken sanki 🙂 dahaa cooookkkk yolun var canım çabuk geçiyo aylar son günler geçmek bilmiyo ama 38+2 yiz bız
ayaniz Bende 30lardasın sandım:) benim 19 haftalık oldu zaman geçmiyo gibi gelsede sonrada ne cabuk geçmiş diyosun daha dün gibi 9 haftalık hallerim..
Oznurboluzun Zeynepkizilgul bende 21+6 günlüğüm çok şükür yolu yarıladım bende bir an önce kucağıma almak istiyorum zaman geçmiyor gibi ama bir gün geçtikçe daha da heyecanlanıyorum
AyeglGzkaraKarabulut Zeynepkizilgul böyle düşünürsen zaman hiç geçmez ben 19 gün kaldı senin gibi yaptım ianan zaman hiç geçmedi ne yaapcaksam şimdide doğum korkusu geldi çattı 😖😖 rabnim sağlıkla versin inşalalh
Zeynepkizilgul AyeglGzkaraKarabulut doğumdan korkmuyorum doğum mucizesini biran önce yaşamak istiyorum doğumdan sonra bebeğimi kucağıma aldığım da tüm acılarımı unutacagimi biliyorum çünkü... sizde korkmamalısınız
Elcnerdgn Ay daha cok var okadar yolun basındasın ki korkutmak gibi olmasın belli bir haftaya kadar su gibi akıyor gidiyor daha sonra bebeğine cok yaklaştığın günler zaman resmen duruyor bizde zaman durdu 36haftalığz artık doğurmak gerçekten ben istiyorum😂 kendimi bildim bileli hamileymişim gibi hissediyorum