haziransekiz Nasıl gidiyor kızlar? Benim ikinci gebeliğim hala hic kilo almadım. Bebişimin hareketlerini gün içinde hissediyorum özellikle oturunca uzanınca bir oğlum var bir oğlum daha oluyor:) 18+4😇
zamaneannesi80 haziransekiz 16. Haftam bitmek üzere ilk gebelik henüz hissetmiyorum yani bilemiyorum bebek hareketi nasıl oluyor nasıl anlarım pıt pıt damar atması oluyor ama emin değilim 🙈😂
Melegim_19 haziransekiz 17+6 haftalığım bugün cinsiyetimiz kesinleşti 2 hafta önce yüksek ihtimal dr kız demişti bugün de kız bebek dedi. bir oğlum var benim 13 yıl sonra oldu o yüzden heyecanlığım ilk gibi. iştahım açık 56 ile hamile kalmıştım şu an 60 ım sağ salim hayırlısı ile kucaklarımıza alırız inşallah :-)
Mucizebeklerkennn haziransekiz bende 17. Haftadayim kızım oluyor.🥰 Hareketlerini hissediyor muyum hissetmiyor muyum anlamadim
Ulkr__ Ben de 17 haftalık serklajli hamileyim. Yatarak geçiyor. Kilo almadım bazen pit pit hissediyorum. Benim de bir oğlum var ikinci oğluş geliyor. Siz iki oğlan anası olma fikrine alıştınızmı?
DeryaCan01 Ben de 18 haftaligim .Bu aralar pıt pıt hissediyorum bir şeyler. Benim de ikinci gebelik. Bir kızım var bu da erkek🌸
Serap-Yigit 17 hafta bitmek üzere 2 gün sonra. Benim de bir oğlum var bir oğlum daha olacak. Hafif hafif hissediyorum. Halsizliğim var tansiyon düşüklüğü bir de. Başka iyiyiz çok şükür 🌺
Damlacaa 17+2 herşeyini hissediyorum artık barizz 🙊 uykudan kafayı kaldıramıyorum onun dışı harika geçiyor ilk üç aya göre 🤭😄