Eyluladam15 Yarın kontrolümüz var kesin cinsiyet ogrencez zaman geçmiyor bacılar yaaa var mı benim gibi olan 😊😊
Maliefem Eyluladam15 bende bugün 13+6 12 haftalikken cinsiyeti öğrendim 2.kzim geliyor🙏2 de oglum var ben sezonu kapatiyorum artik🤣🤣🤣
M-eng95 Eyluladam15 biz 14+1 olduk cinsiyeti de öğrendik 🧿 ama zaman geçmiyor anacım cidden şöyle bari 5-6 ay olsa da alışveriş yapsam nazar değecek bişey olacak diye nasıl korkuyorum bir bilseniz 😓 daha önce kaybı olanlar beni anlar cidden korku ve heyecanla doluyum 😂
Asdfka_1 12+3 🙋 Bugün gidicez çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde öğrenirim cinsiyeti de 🤗 İki kızım var bu arada 🌸
Eyluladam15 Asdfka_1 maşallah rabbim hayırlı etsin benim ilk çocuğum olacak daha heyecan dorukta 😊 zaman durdu sanki geçmiyor 😂
Eyluladam15 Asdfka_1 sen de belirti falan varmı bende hepsi kayboldu derken dün çok fena istifta ettim bazı şeylere dayanamıyorum
Asdfka_1 Eyluladam15 Seni çok iyi anlıyorum canım ama benim üçüncü olduğu halde ilk gibi sanki 🤗 1. De olsa 5. De olsa heyecan hiç değişmiyor 😌
Eyluladam15 Asdfka_1 valla bayılıyorum siizn gibi kadınlara düşünüyorum ikiz falan olsa nasıl bakardım diye 😊😊 ilk gibi seviniyorsunuz ne güzel ben şimdilik tek yeter diyorum eşim 3 diyo
Eyluladam15 Asdfka_1 benim koku yoktu dün bime girdim ağır yumurta kokusu vardı resmen öğürdüm duramadim
Asdfka_1 Eyluladam15 Rabbim önce sağlıklı hayırlısını versin inşallah. Her dönemi ayrı bir heyecan benim için 😌 Rabbim isteyen herkesin gönlünün muradını versin inşallah 🌸🤲
Eyluladam15 Ssmerve10 bacım benim söyledi ama net değil dedi alışveriş falan yapma dedi 2 hafta sonra çağırdı işte yarın gideceğiz inşallah erkek dedi bakalım değişmezse erkek tam 12 haftaliktim erkek dediğinde
Eyluladam15 Ssmerve10 seninde tahminde bulunur ama cihazı çok iyiyse net te söyler ♥️ gönlünden ne geçiyor
Eyluladam15 Maliefem aaa aynıyız 😊🥰 maşallah benim ilk çocuğum cinsiyet tam belli değil yarın belli olcak ama erkek gibi dedi