Sonikiuc Dcl027 ben 4 haftalık diye hesapladım 25 ocak diye ama bebek gorundukten sonra doktor 5 haftalık dedi. 12.haftada ikili tarama testi sırasında adet tarihi 17 ocak olarak düzeltildi.
Dcl027 Sonikiuc anladım canım sağol cevapların için . Darısı başıma inşallah şuan bendede durum aynı bakalım kahverengi devam mı yoksa adetemi döncek. Ama ilk defa böyle oluyor normalde 3 gün asla kahverengi olmazdı . Kırmızıya ertesi gün dönerdi hep
Sonikiuc dtastan hayırlısı olsun inşallah. Benimde çok yoğun gelmemişti. Normalde yoğun olurdu hatta. Biraz daha bekleyin öyle test yapın bence hemen yapmayin
sirine0429 Sonikiuc yerleşme kanamanız kaç gün sürmüştü, regl kanaması gibimiydi? Relgnizden kaç gün önce başlamıtı birde?
Sonikiuc Sonikiuc kanamayı ben normal adet sandim. 4-5 gün sürdü kahverengi şeklindeydi hep. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirince herhalde ondan dolayı böyle garip geldi dedim. Bu kahverengi kanama bittikten 2 gun sonra kan testinde negatif cikti. Sonraki adet öncesinde suphelenip test yapınca cikti. **hatta suphelenip idrarda baktım. Sabahki ilk idrardi ve ben örneği koyar koymaz iki çizgide aynı belirginlikte göründü aynı anda. Demekki buyumustu bayağı ondan hemen öyle cikti sirine0429