Edilek Arkadaşlar merhaba, beta hcg değerim ilk yaptırdığımda 94,97 2 gün sonra yaptırdığımda 237 çıktı. 2 gün arayla yaptırmaya devam etmem mi gerekiyor?
Bebekdelisi Edilek artık gerek yok gayet güzel artmış benım dr 2 katı çıkarsa takıp gerektirmez demıstı
Ebbruc Edilek bence gayet güzel çıkmış sürekli kan verip kendinizi yormayın, 1 hafta falan bekleyip doktorunuza gidin
Buketmrn Edilek 1000 ve üzerini görmeniz gerek yoksa kese gorunmuyormus doktorum öyle demişti ben en son verdiğimde 4 bin çıktı 4-5 gün sonra tekrar verin 1000 ni gorunce doktora gidin
Edilek Ebbruc insan sürekli yaptırmak istiyor. Bir de ben erken öğrendim . Regl günüm yarın normalde. Regl ağrısı var kaşığımda sanki regl olacakmışım gibi. Tedirgin ediyor beni.
Nnanaa Edilek bende 2 defa yaptırdım sadece. Sonra doktor gün verdi o gün gidip keseyi gördük. Doktorunuz ne dedi size? Hayırlı olsun
Ebbruc Edilek canım ben 18 gün gecikme ile öğrendim hamile olduğumu ve öğrendiğimde 2.5 haftalık falandı ama bi yerden sonra sabretmek gerekiyor, bi kaybım var kalbi durmuştu ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım şuan 6+4 haftalık hamileyim ve hala endişelerim var ama iyi düşünmek lazım ne gelirse Allahtan geliyo
Ebbruc Edilek bende aynı şeyleri yaşadım ama içini ferah tut, kendini yorma ağır kaldırma inşallah bişey olmaz
Nergis_1993 Edilek regliniz yeni geçti heralde ben ilk 2 şer gün arayla idrar testi yaptım aradan zamn geçince beta hcg baktırdım onuda ilk özelde yaptırdım 2 gün bekledim 2. Yi sağlık ocağında yaptırdım 34 bin çıktı ondan sonra doktora gittim 6+5 ti doktora gittiğimde kesede vardı kalp atışıda doktor 6 bini gördüğümde gelebilirsin dedi bir dahaki hamileliğinde
Edilek Nergis_1993 henüz geçmedi bile regl günüm yarın ama ben erken test yaptırdım. 2 gün önce 237 çıktı