Mehtap_ali 22 haftalık bebeğim vajinamın tam üstünde sağında birde sürekli uzanınca kalp atışı gibi seğirme gibi hareket var normal mi sizce korktum sormak istedim
Eslemim34 Mehtap_ali Ben de diyordum bu niye böyle aynı kalp atışı gibi burda sordun hıçkırık dediler🙃 36+3 haftalığım hıçkırık oluyor o
tazebiranne_hg04 Mehtap_ali hıçkırıyordur annesi bende onun için doktora gitmiştim doktorum hıçkırıyor dedi 🥲
Mehtap_ali tazebiranne_hg04 çok korktum orada mı aşağıda mı bebeğim de tekmeliyor diye aklım çıktı dün geceden beri teşekkür ederim bende en yakın zaman da giderim doktora zaten 🥰
tazebiranne_hg04 Mehtap_ali 28. Haftadayım bebeğim makat geliş ama hıçkırıklarını hala kasıkta hissediyorum çok normal hıçkırığı günler sürerse sıkıntı eğer gün içinde bir kaç kez 1-2 dakika olursa veya bir kaç gün olmayıp sonra tekrar olursa sıkıntı yoktur hepsi normal bu durumların 😘
Aysunnnn_ Mehtap_ali İçinde bulunduğu Amniyotik sıvı yi yutuyor ya bebiş buda onda hıçkırık yapio için rahat olsun 31. Haftadayim benim kızım günde bir kez yada iki kez kesin öyle olur😍☺️