Cansusu Kızlar gece boyunca yemek yemiyoruz ya bebeğimiz aç kalıyor .Bende erken uyanıyorum aç kalmasın diye ,yanlış mı yapıyorum bebek besleniyor mu yoksa her türlü.
Demetarga Cansusu bence besleniyorlardır ama bende hep erken kalkarım alarm kurmasam bile 🤣sanırım kalk anne en azından bi süt iç diyorlar 🤣🤣
Yesim Cansusu bence doğru yapıyorsun bende ne zaman geç kalksam safra kusuyorum doktora da söylemeyi unutuyorum annem bebek acıkıyor sen kalkana kadar ondan diyor
Inan_busra40 Cansusu beni bebeğim tekmeleri ile uyandırıyor ve gözümü açtığımda genelde karnım gurulduyor 😁
Miiiii Cansusu bence her türlü besleniyo canim ya ben kahvalti oek seven biri degildim ilk gebeligimde 1de ilk ogunumu yerdim simdi ikinciye gebeyim oglum 6 7 de kalkiyo ama ben yiyemiyorum 10 11 bazen 12 1 de yiyorum kahvaltimi.bazen 4 5 e kadarda yemiyorum aciktigimda yiykrum.yani ac degilsem zorlamiyorum kendimi aksam yemeyi cok seviyorum ben sabah kahvaltiyla aram yok ama ilk ogunumde yumurta zeytin peynir yesillik muhakkak olur 4 te olsa saat kahvalti tabagi yaparim yani
Cansusu Demetarga İşte bende uykuya düşkünüm ama erkenden kalkıyorum aç kalmasın diye bide vuruyor içerden kalk der gibi 🤣
Cansusu Yesim Demi erken kalkmak en iyisi ,hem erken kalkmaya vücut alışsın bebek olunca zorlanmayız en azından