Asdfka_1 Elif hocaya giden varmı ? Giden varsa cinsiyeti ne zaman söyledi ? Bugün 12+3 kontrolüm var acaba gittiğimde cinsiyeti öğrenebilir miyim 🌸🤭🤗
Sevval41 Asdfka_1 bir tanıdığımız 2 doğumunuda Elif hanımda yaptı çok memnun kalmış bende aynı hastanede Hatice hanıma gidiyorum
Mevoss Ben 9 aydir elif hocaya gidiyorum cok cok iyi bir doktor . Benim 11.haftamda belliymis kiz diye tahlil kagida isaretlemisdiama ben farketmemistim oda daha kucuk demisti 16.haftamda kesin kiz dedi 🌸
Toyii Elif hanım şişirilmiş bir balon bence, aşırı yoğun devlet hastanesindeki bi doktordan farkı yok ilgilenme açısından.
Sevval41 UmAlya evet çok memnunum şuan tam 40 haftalık hamileyim bu gün yine kontrole gideceğim hamileliğimin başından beri kendisinde takipliyim çok güler yüzlü her soruma cevap veren bir doktor kendisi ne zaman bir sorunum olsa mesajlarıma geri dönüşü oldu
Sevval41 2prenses1prensannesii ben başladığımda 215 ti şuan 260 tl sanırım ama doğum paketi yaptırmıştım ben sadece her gittiğimde 15 tl devlet katılım payını verdim doğumumda da herhangi ekstra bir ücret çıkmadı