Melihaklc 12+6 haftalık hamileyim yarım saat önce tuvalete gittim de peçetenin yarısını ıslanmış gördüm şeffaf bir şekilde su gibi. Daha öncede akıntı olurdu ama çok az biran tedirgin oldum normal mi acaba bu durum
tazebiranne_hg04 Melihaklc su gelmesi senin tutamayacağın şekilde sürekli gelir hamilelikte böyle akıntılar gayet normal
Umud-- Melihaklc bence enfeksiyon ya da mantardir ben lavabodan çıktım afedersin iç çamaşırı değiştireyim dedim yürüyordum bacaklarıma kadar aktı mantarmis sanırım fitil verdi sonra
Lavanta27 Bendede akıntıyla geliyordu mantar var bende. bende su sanıyordum hep korkuyordum ama bebeğin suyu hrp iyi söylüyordu doktor şuan yine öyleyim yine korkuyorum doktorunza sorun isterseniz .
Melihaklc Lavanta27 mantar olsa kaşıntı veya yanma hissi olmaz mı ama ? Bende çok şükür onlar yok ama bilemedim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra
Melihaklc Ruveyda_baskapan yani normal akıntı gibi aktığını hissettim normalde de akıntı olduğunda nasıl hissediyorsak öyleydi açıkcasi
Ecemselmaarslan Melihaklc bendede war o akıntı ama hiç koku kaşıntı yok öyle olduğu halde doktor suyuna bakıp bebeğin normal dedi hep alıntıdır güm içinde kendi kendini takip et
by95 Merhaba Ben 9 haftalığım. Benden de geliyor sarı gibi duruyor hatta bu sabah da geldi . Hissetmiyorum da 2 gün önce doktora gittim bir sokıntı yoktu dedi.
Umud-- Melihaklc şöyle şöyle kadınların çilesi bitmiyor ki sonra enfeksiyon varmış kan pıhtısı geldi ödüm koptu ödüm değişik bir ilaç verdi o iyi geldi ama şimdi tekrar aynı sorunlar başladı
Melihaklc Umud-- evet Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten 🤲