Sehersngl Beta hcg 38. 9 çıktı Bi kaç gün sonra tekrar vermem gerekiyor. Artması için ne yapabilirim bazı besinler arttırıyormuş ama acaba yeni olduğu için mi böyle artar mı acaba.
Mehtapca06 Sehersngl genelik yoksa ne yersen ye artmaz kuzum ama değer guzel bence ben 17 ile öğrenmiştim oğlumu
Sehersngl 2prensesannesiiii inşallah artar canım ya geçen aylarda artmadığı için kimyasal gebelik olmuştu korkuyorum bir daha yaşar mıyım diye. Çok teşekkür ederim bu arada 🥰
2prensesannesiiii Sehersngl kimyasalın arkası normal gebelik canım bende öyle normal gebelik oldu kimyasal sonrası🥰 düşün bi ayağı içerde derler
Sehersngl 2prensesannesiiii ay hadi inşallah canım ya. Üst üste kimyasal yaşayanı da duydum da burdan o yüzden de korkmuştum 🥰
2prensesannesiiii Sehersngl o çok nadir çünkü kimyasal olunca vücut bi nevi kendini gebeliğe hazırlamış oldu🥰 ocakta kimyasal gebelik şubat boş geçti martta normal gebelik geçirdim ama mutlu sonlu bitmedi tekrar deniyorum bakalım 🙏🏻
Sehersngl 2prensesannesiiii anladım valla yüreğime su serptin çok sağol canım ya inşallah sende tez zamanda güzel haberler alıp feraha çıkarsın.🙏🥰 Peki benim şuan yeni mi acaba da bu değer çıktı ilk gebeliğim de oğlumda 4 haftalık 113 çıkmıştı.
2prensesannesiiii Sehersngl evet daha çok yeni 2414.5 çıkmıştı en son kan değerim doktor 10 gün sonra gel dedi kese küçücüktü bebekte iğne ucu kadardı bence kan ver 2 güne 1 3500 ve üstü olunca değerin randevu al 🙏🏻🙏🏻
2prensesannesiiii Sehersngl rica ederim canım 🥰 tekrar hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah 🙏🏻
Sehersngl 2prensesannesiiii sağol canım inşallah ama kanamam geldi yani kimyasal oldu yine tutunmadı bana 🙁 bu iki oldu.
2prensesannesiiii Sehersngl hadi ya bi genetik testi yaptır kuzum neden tekrarlamış öğren inşallah tekrarlamaz artık çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻