_peritozu 2prensesannesiiii henuz kan vermedim ama dün silik cizgi gördüm hamileysem eğer suan hic belirtim yok benim
Cnsy00 2prensesannesiiii ben hiç hissetmedim ayrıca hiç belirtim dr olmadı şuan 5 haftalık hala bişey hissetmiyorum bende çok düşünmüştüm ama herkes aynı şeyi hissetmiyor
Sehrbnon12 2prensesannesiiii canım benim ne göğüs hassasiyeti ne bel agrısı ne kasık agrısı hic bisey yoktu ve test yaptıktan sonra ögrendim ikizlerime hamile oldugu mu şuan 14 haftalık olduk hala mide bulantısı ve iştahsızlığım dan baska bisey yok yani
zeylifestyles Herkeste göğüs hassasiyeti olmak zorunda değil ki. Her vücut farklı verdiği tepki farklı. Bende olmamıştı, sadece çok fazla gaz dolmuştu içim mide ağrısı vardı. bulantı bile yoktu. :)
2prensesannesiiii zeylifestyles 🤦🏻♀️ Benim göğüs hassasiyeti olmuştu öncekinde şimdi adeti bekliyorum hassasiyet yok bide 8 gün kala erkenci test yaptım negatif çıktı 2 gündür zır zır ağladım aşırı hassas oldum testi yaptıktan sonra🤦🏻♀️
zeylifestyles 2prensesannesiiii bu kadar niye kafaya takıyorsun canım benim işleri zorlaştırmak bu.. inşallah en doğru ve en güzel zamanda alırsın hamilelik haberini :)
2prensesannesiiii zeylifestyles 🥲🥲🥲🥲 valla kürtaj sonrası taktım ya kafamı boşaltmam lazım yeri dolsun istiyorum hemen😞 doktorumda işi zorlaştırırsın dedi böyle
zeylifestyles 2prensesannesiiii bende Ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok dedi ama ben vücut ve psikoloji kendini toparlasın diye 4 aydır korundum. Zaten iş psikoloji de bitiyor. Ne kadar kafayı takip istersen o kadar hayal kırıklığı yaşarsın. O yüzden sana tavsiyem biraz rahat olmaya çalış ve zamana.birak..
2prensesannesiiii Sehrbnon12 sağlıcakla al inşallah kucağına bana da bol bol dua et canım 🥰🙏🏻 bana da sağlıklı ikizler nasip olsun🥰🙏🏻
Cnsy00 2prensesannesiiii reg dönemine 3-5 gün varken kan verdim çıkmadı sonra bekledim regl olucam diye olmadım 4 gün geçti kan verdim öyle öğrendim canım allah sana da nasip etsin
2prensesannesiiii zeylifestyles 🙏🏻 Bunu yapmaya çalışacağım teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun 🙏🏻
haziransekiz 2prensesannesiiii ben gebeliklerimi sürekli çişim geldiği için şüpheleniyordum. İlk haftalar inanılmaz çok çişim geliyor sürekli lavabodayım. İkinciyi Allah dedim kesin hamileyim ben 5 gün geçmişti regl adetim düzensiz olduğu icin takmamıştım bide üstüne çişe gidince okey dedim hamileyim kesin evet öylede oldu😃