momeva İlk gebeliğim, 25 haftalık hamileyim. 19 haftalıkken sordum daha erken dedi. 30 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Ne zaman tarih verilir? Ona göre doktor ve hastane seçimimizi yapardık 🤦🏻♀️
ebru2871 momeva 36da gittim sezaryen olursa 22 haziran dedi normal düşünüyorum o yüzden 29 haziran dedi doktorum pazartesi günü çatı muayenesi var ona göre netleşicek
Yagmurak5 momeva ilk gebelikte bebeğin karar verir doğum ne zaman başlarsa o zaman bakar tabi planlı sezeryan değilse
Deletedmom_110 momeva Ben de 30 da sordum şu an bişey diyemem 35 te çatı muayenesi yapalım ona göre belirleyelim dedi genelde çatı muayenesi ile belirleniyor normal olacaksa bekliyorsun sezeryan ise gün veriyo zaten
Mutluhatun momeva ilk gebeliğim 35 te ağrım var diye nst ye bağladı sancı çıktı Sancı olduğu için alttan muayene etmeyi teklif etti normalde 38 de yaptığı bir işlem Alttan muayenede 1 cm açıklık çıktı ve rahim duvarı yumuşamaya başlamıştı Normal doğum için müsait olduğumu söyledi Haftaya çarşamba 38 e giriyorum alttan muayeneyi tekrar yapacak Bakalım açıklık artmış mı😅