Aselsevde Kızlar hatırlayanlar görenler vardır dün nişanım gelmişti acile gittim nts de sancım çıkmadı eve geldim bu sabah ara ara ağrılarım başladı daha 36. Haftayı doldurmadik bebeğim de ayına göre geriden geliyor 2 kilo doğum olursa kuveze alırlar mi
Mutluhatun Aselsevde benim doktorum 35. Haftada 36. Yı doldurup 2.500 olalım sınırı geçelim ki küvöze girmeyelim demişti İnşallah sizin içinde gerek kalmaz
T1996 Aselsevde canım korkup stres etme güzel nefes alır ağlarsa girmez bi de kiloyu cihaz tahmini ölçüyor kuzenime de 2500ü bulsun diye içinde tutmaya çalıştı doktoru 2500olunca doğurdu 3120doğdu 🤣🤣🤣🤣🤣 haftası iyi eğer aşırı zayıf doğmazsa ve güzel solursa bebek girmez küvöze😍
Yesim619 Aselsevde sınır kilo nedir bilmiyorum şuan benim bile haftam erken ama bebek iri olduğu için doktor un erken alma durumu olabilir 34+5 teyim 2600 kilosu şuan üç hafta sonra gel günü nü al dedi doktor um
Aselsevde Mutluhatun inşallah canım ama şuan hafif sancılarım var bnmki o kadar bekler mı bilmiyrm beklese bile 5oo gram birden alicagini zannetmiyorum 😣
Mutluhatun Aselsevde bu bebeklerin işi belli olmuyor içini ferah tut🫶🏻 İlk üç ay düşük riskim vardı İkinci üç ay erken doğum riskim vardı Son 19 günüm 37+2 deyim 3.200 kilosu eee niye doğmuyor diyorum Çok sağlıklı ve sorunsuz bir süreç geçireceksin eminim💙
Babymomhappy Bende 35+4 haftalığım dünden beri karnımda batmalarım var bir ara 2 saat geçmedi sonra yürüdüm uzandım geçti ama şimdi yine o batmaya uyandım korkuyorum 🙄😔 sizde nasıl hissediliyor sancı acaba benim çektiğim de sancı mı hastaneye gitmelimiyim😏