Oesra Empatiksiz siz zaten maaş alıyorsunuz. Daha ne alacaksınız. Biz özel sektörde rapor paramızın karşılığını alıyoruz.
Empatiksiz Oesra anlamıyorsaniz yorum yapmayınız. Bize de çocuk yardımı vs oluyor ondan bahsetmiştim cirkinlesmeye gerek yok, devletten para kaçırmaya çalışma amacımız yok yanii
moonstone Eparlak raporlu olduğunuz sürede çalışmadığınız için maaş alamazsınız, sadece sgk dan rapor ücreti yatar. O da doğumdan sonra işyeri raporu onayladıktan sonra aktarılır
Tugcaduman Merve_balaban123 aslında öyle ama işte başka bi kurumda sigortalı göstermek zorumda kalcam kendimi falan orda işin içine çetrefil giriyor malesef. Devletin parasında tüy bitmemiş yetimin hakkı var derler göze alamıyoruz. Keşke güzel bi düzenleme yapıp madur etmeselermiş ama bi boşluk var orda malesef benim için
Sirkelimon Tugcaduman devlet sana bedavadan para vermiyor. Ben 4 seneden beridir çalışıyorum her ay benden EN AZ 1000 TL vergi kesiyor. Hakkımızı alıyoruz sadece
Bellacaio Tugcaduman e devletten iban kaydedin. İş yeri sgk ya bildirm yapıyor. Sgk yatırıyor hesabınıza. Minikkedisila 3 te 2 sini yatırıyor maaşın. Ve ika ya bildirmek gerekiyor ay ay mı yoksa toplu mu isteniyor diye demişlerdi Bana.
Merve_balaban123 minnakanne2 32 +2 olması gerekiyor 32. Hafta yi geçtikten sonra rapor hakkina sahip oluyorsunuz
Merve_balaban123 Oesra 32. Haftayi geçince diye yazdim zaten 32+2 örnek olarak söyledim 32. Haftana önce riskli olmadığı sürece rapor hakkina sahip degil dir
Sehersudi Tugcaduman 3 sene önce aldım. 2 parça halinde veriliyor. O zaman toplam 7 bin filan aldım. Ama şuanda daha fazla. Gene yapıcam bakalı m
Empatiksiz Ayse1608 yok hayır ben hariçten doğum parası süt parası çocuk yardımi vs oliyor ya ondan bahsediyordum aslında. Diğer arkadaşlar hemen cirkinlesmeye başlamış sanki kanun dışı bir şey varmış gibi
Oesra Merve_balaban123 32 den sonra gün alırsa rapor parası kesilir ama yanlış yönlendiriyorsunuz. Diyelim ki 2. Gününde gitti rapor ona göre kesiliyor o günlerin rapor parasını alamaz ki.
Merve_balaban123 Oesra 8hafta 8 hafta 16 hafta rapor hakkina sahip 35. Haftada 38. Haftatada izne ciksa mutlaka o rapor parasi sabit yatar doğumdan once kullanmadığın rapor dogumdan sonra kullanılmak zorundadır 1 gunde olsa iki gunde olsa o rapor parasini alir 32+5 de gitsin o 5 günlük para alırsınız
Ayse1608 Empatiksiz Onu bende farkettim hoş olmamış ben ilk doğumumda PTT den 300 TL almıştım her çocuk için alınıyormuş o ama ne diye geçiyor şuan bilmiyorum
Merve_balaban123 Empatiksiz ben anlamadım zaten canı sıkılıyor galiba yazmak için konuşmak için konuşuyor 🤦♀️
Oesra Merve_balaban123 alamaz hanımefendi. Rapor tarihi neyse onu işler muhasebeci. Bir gün sonra giderse bir gün sonraya göre parası hesaplanır.
Empatiksiz Merve_balaban123 öyle gerçekten. Sanki birebir ona sorulmuş bir soruymus gbi cvp verme sorumluluğunda hissetmiş kendini :) anlamadığı konuda çok şey bilir olmuş insanımız
Merve_balaban123 Oesra sen anlamak mi istemiyor sun detaylı yazmaktan yoruldum rapor hakki günü var sayısı belli bunu almak zorunda yaz google ye birsey bilmiyor san dedigim dedik çaldığım düdük diyorsun yaaaa 😡
Empatiksiz Oesra daha ne alacaksınız ne tarz bir uslup? Var demek ki bir konu, detayi bilene soruyorum bilginiz yoksa cvp vermenize lüzum yok.