Syldz45 Hilalkl kesinlikle katılıyorum . Herkeste aynı olacak diye bir şey yok dediğiniz gibi ha ev ha hastane Allah korusun bir şey olsa anında müdahale edebilirler ama evde geç kalınabilir bu arada kaç haftalıktı
Hilalkl Deletedmom_110 tabi canım boşuna dogum belirtisi olarak nişan dememişler boşuna hastahaneler yok işteee
Deletedmom_110 Hilalkl sancı evde çekilirmiş suyun gelince gidermissin tehlikenin farkında değiller işte hicbisey bilmiyorlar boş boş konuşuyorlar çok şükür ki aklım başımda dinlemiyorum öyle cahilleri
Aylin_16 2melekannesi1 bence sancını bekle dayanılmaz olunca git aancıdan çnce su gelirse yine gidersin hastanede beklemek bunaltıyor insanı
Kubos01 Deletedmom_110 dün gittik rahimde kasılmalarım olmuş gece doğum riski atlatmışım bira daha zorlansaymışım doğururmuşsun dedi en ufacık ağrın sızın olursa gel dedi
Damlada91 Hilalkl evet iyiki beklememisde gelmissin dedi doktorum bizede ayaginada dolanmis ayni zamanda kordonu
Hilalkl Damlada91 ben uyarayımda ☺️sonucta burda ya git dicekler ya bekle ama beklenecekse bunu doktor demeli sonra eyvah kar etmiyor
Denizbrhn 2melekannesi1 benimde 39 un haftada gelmişti doktora gittim 48 saat içinde herşey olabilir dedi ertesi günü sancım başladı doğum yapmıştım
Nur123aa 2melekannesi1 benimde nişanım geldi şimdi hafif leke ve regl ağrısı gibi bir ağrı var dayanilmicak gibi değil normal ne yapsam bilemedim
yeliz007 Aselsevde Benim doktorumda nişan geldikten sonra ne yapmam gerektiğini dün sizin dediğiniz gibi dedi
Habus 2melekannesi1 kız maşallah 😂 insanlar tavsiye verirken doğurup gelmişsin bile. Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰